Půdorys bungalovu - jaké změny byste udělali?

Profilova fotka
Jak se Vám líbí tento půdorys a jaké byste navrhovali změny? Uvažujeme o něčem podobném. Díky všem za komentáře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
snaď jenom ještě jedno WC :-D jinak OK
Odpovědět
WC bych určitě udělala samostatně nebo bych dala jedno další. Do komory u kuchyně bych si dala vstup i z chodby, ať nemusíte tahat nákup tak daleko a tak bych ji i trochu zvětšila. Místnost 2,8 m2 u chodby je šatna? Technická místnost? Pokud šatna, nikomu se nebude chtít chodit si pro bundu i boty do další místnosti, zbytečné dveře navíc. A pokud je to šatna, kde máte technickou místnost?
Odpovědět
Tak tohle byla moje inspirace pro náš budoucí projekt :-) Místo šatny ze zádveří budeme mít koupelničku s WC a sprchovým koutem, vchod bude z chodby, nikoli ze zádveří. Zádveří nebude takto zasunuto do domu, ale bude srovnané s vnější stěnou domu, tím pádem se trochu zvětší chodba. Ještě ho budeme mít do délky o kousek prodloužený a mezi pokoji nahoře a obývákem bude technická místnost. Na protější straně se tím pádem ještě trochu zvětší pokoj i koupelna. Nevím třeba, kde budete mít kotel, příp. čerpadlo? Pro nás tedy bylo přidělání technické místnosti nutností.
Odpovědět
PS: když píši chodba, myslím zádveří. Nějak to nerozlišuji, protože jsem nikdy nepochopila význam zádveří a proč si to všichni dávají :)
Odpovědět
Profilova fotka
My bychom chtěli prohodit místnost 2,20 a 2,80. 2,80 bude technická místnost a 2,20 vedle toho bude WC :). Taktéž se nám líbí zádveří srovnané s vnější stranou domu - to změníme na 100% :). Jinak bez komory v kuchyni se obejdu :)
Odpovědět
@barcaaah Chodba je na mězbytečně členitá, kuchyň moc velká (ale někomu se to může hodit :-) ) Jen mi příjde, že se v ní člověk dost nalítá, do spíže bych dala šoupací dveře-aby bylo více místa. A myslím, žemusí být 2 wc pokud je v domácnosti více než 4 lidi-nebo tak nějak :-). A chybítechnická místnost. Jinak celkem hezké. Odkud bude vchod-z jaké světové strany? Možná bych podle toho měnila okna-např. pokud by byl na sever-dala bych okno v nejmenší místnosti na druhou stěnu....
Odpovědět
Profilova fotka
moc pěkně řešené! taky máme představu podobného bungalovu, bohužel jsme omezeni pozemkem a světovými stranami, tak nám to nevychází tak krásně, ale úmysl máme podobný :-) (viz mé album) akorát bych pouvažovala nad odděleným WC :-)
Odpovědět
Několik připomínek: - zbytečně členitá chodba - skříně na chodbě integrovat do stěny - chybí tech. místnost a druhé WC - neoddělená společenská zóna od klidové
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?