Půdorys - co na něj říkáte?

Zajímal by mne názor na tento půdorys. Co na něho říkáte a co by jste upravili. Děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě dobrý,podobný taky budeme stavět.jen to bude obdelník 10x13. Spíš s WC budou za sebou,tak vznikne ještě kzs stěny v kuchyni,gde může být lednice a trouba s mikro. Prý co roh na baráku tak 250tisíc.
Odpovědět
zbytečně moc vyklenku. WC bych přehodila se šatnou. Nelibí se mi hned za obytnou časti mít wc. A zbytečně velká ložnice a dítě ma maly pokoj
Odpovědět
@moozaj @smajlik345 děkuji za názor.. :-)
Odpovědět
i my máme "podobně" řešený bungalov, akorát mnohem menší a jak už to bývá pár věcí bychom už udělali jinak. jak někdo psal čím méně komplikovaný půdorys tím lépe - finančně, tepelné ztráty atd...takže obdélník je vítěž :-D takže ten váš se mi líbí, - má to hlavu i patu. Jen my teda volili možnost oddělit kuchyň od OP (posuvné dveře, které se zavírají tak 1x týdně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych prohodila ložnici s tím horním pokojem. Přijde mi nesmysl si pro ložnici (místnost, kam se chodí jenom spát) zabrat největší pokoj.
Odpovědět
@fotrtom dekuji za nazor...nam se libil puvodne bungalov 1471 od euroline ze ktereho i vychazime, ale vzhledem k tomu, ze mame atypicky pozemek, tak jsme si nechali udelat individualni projekt. Strecha bude pultova viz vizualizace domu v mem albu a terasa zakryta, abychom meli soukromi.... prvni nacrt pudorysu byl o 23m2 vetsi mel i satnu, ale bohuzel finance vychazel o dost draz nez bylo nami zadano,takze jsme se rozhodli pro zmenseni. Zmensenim jsme prisli o satnu a v mistosti samostatneho wc byla mistnost na drevo pro krb se zadnim prikladim. Detske pokoje nam prijdou velikostne optimalni a prehozeni loznice neni mozne protoze by byla stisnena a prece jen tam budeme muset dat satni skrine.
Odpovědět
@zmrz_lina dekuji za nazor
Odpovědět
Profilova fotka
@markysek16 tak prohoďte ložnici s tím dolním pokojem, to tam dostanete postel i skříně, ale nevezmete dětem největší místnost ;-)
Odpovědět
@markysek16 Patram po technicky mistnosti? Pripadne jak a kde mate ohrev vody?
Odpovědět
@misadan Technická místnost je mezi zádveřím a vrchním pokojem.
Odpovědět
Mně by vadilo WC za zdí do obývacího pokoje plus okno z WC vedle vchodu. Nikdy člověk neví, kdo stojí a dveřma. :-D
Odpovědět
@martinape ano taky jsme v prvním návrhu ho měli bokem, ale z nucené úspory místa jiná možnost nebyla.. Myslíme si , že by to zase neměl být takový problém, když bude zeď a za zdí ještě krb a k tomu sezení je opravdu daleko. Toto WC bereme jako nouzový záchod. Co se týče okna nad tím jsme vůbec nepřemýšleli :-D .. A když člověk potřebuje, tak si to okno zavře. Navíc za branku se nikdo k hlavnímu vchodu nedostane bez našeho vědomí.
Odpovědět
Článek se načítá
@markysek16 Taky se mi to celkem líbí, jen bych prohodila ložnici s nejmenším pokojem, jednak kvůli velikosti a jednak mi příjde fajn mít trošku dětskou a rodičovskou část oddělenou.WC za zdí od obyváku mi fakt nevadí, teda pokud tam nebudou luxfery :-D....to byste to WC nemohli mít nikde ;-). Ještě bych zkusila vyladit tu technickou, jednak je malá a jednak je dost daleko od kuchyně-dlouhé rozvody. Když byste zjednodušili tvar domu a třeba ho i o kousek zvětšili, tak by to prospělo rozmístění a finančně by to mohli vyjít stejně. ;-) ,komplikovaná střecha se dost prodraží.
Odpovědět
Mne prijde daleko od kuchyne i koupelny:) nejbliz to ma k zachodu kde je potreba nejmin ty teply vody;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?