Půdorys - studie reko řadového domku

Dobrý den, plánujeme rekonstrukci řadového domku 90let starého. Je to domek nalepený z jedné strany na souseda (v nákresech dole) a na uliční čáře (v nákresu vlevo). Nahoře je vjezd do dvora, vpravo zahrada. Máme už vybranou favoritní verzi z několika návrhů studia. Zatím řešíme rozmístění místností. Nyní nás čeká vizualizace zvenčí a tím se budou upravovat i okna. Přízemí: Je pevně dané umístění ložnice v přízemí tak, abychom mohli v létě spát s otevřeným oknem (úplně) do dvora a ne do ulice. Snažili jsme se zachovat sklep, do toho se vchází dveřmi z kuchyně (je to menší potravinový sklípek) a ve výklenku je "spíž". V rodičovské přízemní koupelně bude asi jen jedno umyvadlo, aby se tam vešla vysoka uzká skříňka. Patro: Počet pokojů - 3 děti a pracovna/hostinský pokoj Nahoře v koupelně nejspíše nebude wc (zůstane jen to samostatné). Je tam i shoz prádla do TM. Je to plánované tak (z rodinných důvodů, za několik let), abychom byli schopni dobudováním "bytových" dveří za schodištěm v přízemí oddělit patro a vytvořit z něj bytovou jednotku 3kk (rozmístní kuchyně v patře je jen orientační) odstraněním jedné příčky v patře. Přikládám tedy 1 obrázek přízemí a 2 obrázky patra - 4 pokoje /3kk. Co vy na tento půdorys?
Odpovědět
Mně se to velice líbí. Velkorysé, promyšlené. Jen si neumím představit, jak budete do 2.05 a 2.08 stěhovat nábytek😀. Pěkné.
Odpovědět
@norikakaa buď na prkýnka nebo přes balkon 😄 😄 Díky... tohle nás nenapadlo, ale snad to nějak dopadne
Odpovědět
zapomněla jsem uvést světové strany vlevo východ, nahoře jih, vpravo západ ještě se bavíme o tom, že by nahoře balkon o něco málo přesahoval spodní patro a tím vytvořil přistínění obývákoveho okna
Odpovědět
Opravdu žádné připomínky?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to taky přijde super, takové jasné, nepřeplácané, promyšlené, s koncepcí. Nemám k tomu NIC👍 😁
Odpovědět
@ev.ka vseobecne se mi to libi. Jen bych se zamyslela: - technicka mne prijde naplanovana dost tiptop, opravdu se vam tam ta akumulacka a jednotka TC vleze? - zkusila bych prohodit jidelni stul se sedackou, zamyslet se nad umistenim televize....jestli moc nekoukate, tak asi dobry,ale jinak mne to prijde dalka docela🙂 Osobne by mi take vadilo umisteni toho pruchodu na terasu prave mezi tv a sedackou. - V dolni loznici pocitate s 2 variantami umisteni postele-ja bych nemohla spat ani na jedne variante s hlavou takhle blizko dveri, ale to je asi o zvyku - v patre mate docela velkorysou chodbu, ale sprchovy kout vypada hodne stisnene a tmave..... Moje postrehy🙂 Preju hodne stesti pri budovani, hlavne, at se to vyvede k vasi spokojenosti!
Odpovědět
@t_makovice díky, no... my nemáme televizi vůbec, je to jen záložní plocha, kdybysme ji na starý kolena pořídili 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?