RD Nero 2001 od Ateliér Náš Dům, máte?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte dům Nero 2001 (nebo Nero 2001.1) od Ateliér Náš Dům? Chceme dvoupatrový dům se sedlovou střechou - tak, aby bylo vrchní patro plnohodnotné bez zkoseného stropu - a tento nás zaujal zatím nejvíce (v otázce záměrně píši "nebo Nero 2001.1", jelikož je dispozičně úplně stejný, jen má menší rozměry a jinou střechu, tu bychom v projetku předělali na sedlovou). http://www.nasdum.cz/katalog/rodinny-... http://www.nasdum.cz/katalog/rodinny-... Další dotaz s tím spojený - větší má rozměrově 178 m2, menší 136 m2 (počítáno bez garáže), co je dle vaší zkušenosti lepší pro 2 dospělé a 2 děti - více či méně prostoru? :-) Díky Vám za odpovědi ;)
Odpovědět
@paju01 V prvom rade by som sa priklonil ku korekcii "rozmerov", pretoze ratat do plochy aj terasu nie je prilis vhodne. Takze v tomto smere je to 143 vacsi a 115,5 mensi. Podstatny rozdiel sa ukryva vo velkosti obyvaku dole a vo velkosti izieb hore. Pri mensom dome su izby velke 14-16 co pri plnohodnotnom poschodi je velkost izieb pomerne priatelna. Izby o velkosti 20 su uz pomerne nadstandardne. Chybaju mi vsak v dome celkovo odkladacie priestory. Takze v tomto smere by som asi volil vacsi dom s tym, ze by som dispoziciu mierne prepracoval, ale vsetko je vecou priorit a otazka rozpoctu.
Odpovědět
@deto_oesya Terasu jsem odečetla, jen jsem to zapomněla připsat, takže rozměry v mém prvním příspěvku sedí - jsou bez garáže a terasy, ta se tam počítat nedá. Přesně tak - rozdíl je hlavně v obývacím pokoji, který je o 15 m2 větší v tom větším domě a pokoje jsou větší, no 20m2 pro jedno dítko mi přijde možná až moc velké a těch 14 m2 by snad mohlo stačit, co jsem tak pročítala i ostatní diskuze. S těmi odkládacími prostorami máte pravdu, určitě bychom v 1.patře nechali jen jednu koupelnu a místo té druhé měli šatnu, ale i tak to není nějak závratně moc úložných prostor.. Ale pořád mi prostor přijde mnohem více využitý u tohoto typu střechy, který nijak neovlivňuje 1.patro, takže se tam úložné prostory dají domyslet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?