RD_vaše postřehy

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o vaše postřehy k našemu projektu RD. Vstup je na západ. Sklad bude v budoucnu pokoj pro babičku. Děkuji.
Odpovědět
@kateee1111 Nemáte tam zakreslený nábytek, konkrétně ty ložnice jsou všechny dělané tak, že skříně se vám tam budou dávat špatně (všude jsou okna nebo dveře). Co je ta mini místnost vedle schodiště v patře? Jinak by mi asi nevyhovovalo poměrně malé zádveří a vstup do patra přímo od dveří (budete si nahoru nosit špínu).
Odpovědět
Posunula bych okna v dětských pokojích asi o 60 cm kvůli větší variabilitě nábytku ( např.šatní skříně).I když tam máte šatnu, pro jistotu do budoucna. Je dle mého škoda mít pračku a sušičku se špinavým prádlem v krásné koupelně ( pokud puštík správně).Spíš bych dala toaletu do koupelny( 2. je v přízemí v případě krize) a místo WC udělala prádelnu. Ale možná máte v prádelně větší pořádek než my😉. Super to máte!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Ten máme na jiném obrázku, nábytek bude na míru, podle našich představ, tak snad to bude bydlitelné. To myslíte tu nudličky? Tam nebude nic, kvůli výšce jsme posunuli WC a koupelnu. Zádveřím jsme se nechali ovlivnit bydlením u rodičů, možná zrušíme jednu vestavěnou skříň a může tam být šatní stěna. Tak to jsem ještě nikde neviděla, že by se zádveří roztahovala špína a to teď máme jen pidi zádveří. Děkuji za připomínky.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme v podobném domě a co by mně osobně hrozně vadilo, je vstup na schodiště - přímo u vstupu do domu je nejvíc špíny, za deště, v zimě... a tudy musíte chodit nahoru do pokojů. Určitě bych otočila schodiště, v patře by to šlo také uzpůsobit.
Odpovědět
Profilova fotka
@norikakaa Jj, mrkneme na to. To samostatné WC je schválně, sušička s pračkou budou v řadě za sebou a koše na prádlo. Nad tím skříňky, kde bude všechno schované, uložené. My teď máme taky koupelnu s prádelnou, všechno v mini poměru s domkem, takže to bude luxus. Děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@qeszi Máme s tím vlastní zkušenost a tento problém nevidíme tak hrozně. Děkuji za koment.
Odpovědět
@kateee1111 No my teda si v byte chodime pres zadveri na wc a je to hrozny, jak se roztaha spina. Nevim, jestli mate deti, ale s tema to je tak 1000% horsi a v dome je to taky horsi nez v byte. Protoze se fakt zvenku jde rovnou dovnitr (v byte mate vstupni spolecne prostory). Ono by u vas stacilo to schodiste jen otocit, ale museli byste predelat prvni patro. Coz by nebylo tak spatny, kdyz koukam i na ty ruzny vykusy nahore.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Děti máme 12, 10 let a 3 měsíce. Jj, pobavíme se o tom s projektantem. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?