Stavební firma Hedberg - recenze

Ahoj ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti (dobré/špatné) se stavební firmou Hedberg? Zvažujeme různé firmy pro výstavbu domu a tahle je, vzhledem k poměru cena - výkon, v našem užším výběru. Jde mi o to, jestli máte zkušenosti v komunikaci s nimi, jaká je kvalita jejich odvedené práce, apod. Díky moc za cokoliv :)
Odpovědět
Tak na tuhle firmu jsem se tady kdysi taky ptala, nikdo nic nevěděl...nic pořádnýho jsem o nich nezjistila ani jinde :-| Taky jsme s nima chtěli stavět, ale nakonec stavíme dřevostavbu.
Odpovědět
Děkuji za odpověď. Nějaká recenze by se hodila :) Ať se vydaří dřevostavba.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@janaa1 Muzu se prosim zeptat s kym stavite drevostavbu? Dekuji :)
Odpovědět
@elatine Vsadili jsme na jistotu, stavíme s RD Rýmařov. V pátek nám mají předávat dům a zatím můžu říct, že úžasný! Parta, co nám staví, jsou chlapi fakt profíci, šikovní a hrozně rychlí. Takže za mě - zatím - palec nahoru! ;-)
Odpovědět
@janaa1 No jo ale ty ceny :(( mame trochu omezenejsi rozpocet. a jste nekde v okoli Brna? Uvazovali jste o jinych firmach treba?
Odpovědět
@elatine Ano, jsme z okolí Brna. O jiných firmách jsme uvažovali, ale ne o zděné stavbě. Máme prioritu bydlet rychle, protože platíme nájem a hypotéku zároveň, takže nemáme čas stavět zděný domek. RD Rýmařov byla sázka na jistotu. Našich několik známých s nima stavělo a jsou spokojení. I proto jsme do toho šli. Ale, nechci jim rozhodně nijak dělat reklamu. Taky jsme nechtěli dřevostavbu z OSB desek, což Rýmařov nemá. Jsou sice "dražší střed", ale myslím, že kvalitu pořád drží a pořád se snaží. Akorát teď dost nestíhají - co vím, tak uzavírají smlouvy na 3. a 4. kvartál 2019... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@janaa1 No vidíte, tak dlouho jsem tu nebyla a kolik se toho již změnilo. My už máme skoro hotovou hrubou stavbu, zděnou :) myslím že už dávno neplatí že zděný trvá dlouho..a nájem platíme bohužel také, ale hypotéka se začne platit až po dočerpání (dostavění), takže jsme přestali tolik spěchat a radši vsadili na staré dobré osvědčené cihly. Jo a postavíme určitě aspoň o pul mega levněji než dřevostavbu od Rýmařova (take na klíč od dobré firmy), nakonec nás asi odradily především ty ceny opravdu kvalitních dřevostaveb...
Odpovědět
S kým stavíte zděný dům? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?