Regulativa pro výstavbu

Střešáci potřebuji radu, jsme ve fázi vybírání projektu pro domeček. Rozhodli jsme se pro bungalov cca. 14x12, ale dle regulativ CHKO nám bylo řečeno, že dle limitů výstavby by měl být RD obdélníkového půdorysu se šířkou průčelí ideálně do 9m. Což znamená, že si na pozemku můžeme postavit altánek, ne ? :-D Řešil někdo taky tento problém? Nebo nevíte o nějakém pěkném projektu bungalovu 4+1 s garáží, který by spadal do těhchto regulativ :-|
Odpovědět
my mame 9 x 16 bez garaze. Jen jsme chteli mensi uhel strechy (36°), ale museli jsme dat 38° - strecha s polovalbou.
Odpovědět
My stavíme se Zelenými domky, pokud se tedajedná o dřevostavbu, mají tu i diskuze a v podstatě na drobné detaily všechno pozitivní, my teda jsme zatím pozitivní na 100%. Mrkni se na jejich stránky a projekt EKO1. je to 4+1 a rozměry má 7.8x11.5m. Je sice bez garáže, ale neviděl bych problém to do projektu dodělat za příplatek. Mrkněte na to, minimálně alespoň pro inspiraci :-)
Odpovědět
Myslím, že to není neprůstřelné....ideálně když projektant nebo architekt navrhnou něco, co přesně padne na pozemek....9m není nejmíň...To bude v pohodě ;) Ale uznávám, že regulativy jsou občas otřesný...Při návrhu to trochu svazuje ruce :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?