Rodinný dům Amfora od G Servisu, co na něj říkáte?

Ahoj, co říkáte na rodinný dům Amfora od G Servisu? :-) http://www.gservis.cz/projekty-rodinn...
Odpovědět
@gmac Jé, tak ten jsme chtěli původně stavět. Ale nakonec z toho bohužel sešlo. :-| Neseděl nám vůbec na pozemek, co se týče světových stran (zadní stranu bychom měli na severozápad). Navíc dům je krásný ze zadní strany, ale strana na ulici se nám až tak nelíbila. A chyběl nám nahoře jeden pokoj (i když to by šlo taky asi řešit).
Odpovědět
Mě se hodně líbí, jak jsou pokoje veliké (ne jako ve většině projektech 10 metrové pokojíčky). Ale na druhou stranu mi přijde, že to je strašně velkej a složitej dům, s podobnou dispozicí by se dle mě dal udělat i jednodušší a tím pádem i levnější
Odpovědět
V čem je tento dum složitej?? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se třeba líbí vzhledově, ale pro mě je malý prostor obýváku a kuchyně a chybí mi tam úložný prostory jako technická a šatna. Ale to záleží na každém, jaký má nároky a pro kolik lidí má domek být. Drahá bude na tomto domě střecha. :-)
Odpovědět
@gmac no podle me tam bude slozita strecha. Ale tezko rict takhle podle obrazku.
Odpovědět
@gmac je zde dost různých výklenků a jsou zde vlastně dvě střechy. Kdyby se využil půdorys stejný v přízemí i v patře, bylo by to podle mě asi levnější
Odpovědět
@gmac ahoj, tento dům stavíme. Jak jsi se nakonec rozhodl ty?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj všichni, moc se mi líbí Amfora, neměli byste nějaké fotky prosím? eiffel98@post.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@kristulinkak ahoj, diskuze už je starší, ale předpokládám, že domek už tím pádem máte postavený :-) . Ráda bych se zeptala jak jste s Amforou spokojeni. Aktuálně vybíráme a tento projekt nás zaujal. Díky :-)
Odpovědět
@keeshka Ahoj, jsme spokojeni moc. My jsme jen místo spíže udělali komoru, dali tam od stropů až na zem police a to doporučuji, protože jinak je v Amfoře málo úložného prostoru. Máme tam vysavač, kbelíky, želící prkno, atd. Určitě bych neměnila, jsou tu velká okna, takže spoustu slunce a světla a velké místnosti (rozhodně bychom už se zkušeností z předchozího domu nechtěli podkroví se střešními okny - v létě se tam nedá vyvětrat, je potřeba nábytek na míru, atd.) Takže Amforu mohu s klidným svědomím doporučit, bydlíme už rok a půl a spokojenost. Ještě jsme místo garáže nechali udělat dvougaráž, abychom tam mohli parkovat i auto, protože jinak se vším ostatním jako jsou kola, sekačka, v zimě zahradní nábytek, atd., by se tam auto nevešlo. Zdravím a přeji pevné nervy při stavbě. HK
Odpovědět
Profilova fotka
@kristulinkak Děkuji moc za reakci. Ano, dívali jsme se, že je tam třeba domyslet úložný prostor. Tak je fajn slyšet řešení :-). Jojo, bydlela jsem v podkrovním pokoji a v létě je to bomba =-) . Tak ať se vám tak dobře bydlí i nadále.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@kristulinkak Dobrý den, právě nám firma staví dům Amfora, můžete mi poslat nějaké fotky a vychytávky v domě, děkuji ZD.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?