Rodinný dům Karel - váš názor

Ahojky :) zajímal by mě váš názor na tento rodinný dům :) http://www.variovila.cz/drevostavby/r... :-) dle nás nevypadá vůbec špatně ;-)
Odpovědět
Pěkné :-) Akorát bych raději uzavřela zádveří. Netáhne v zimě od dveří, netahá se špína....
Odpovědět
@murinam Přesně! :) to je jediný věc, nad kterou uvažujeme jak ji vyřešit :)
Odpovědět
Myslim, ze domek vypada v pohode...jen to zadveri, to proste byt musi :)
Odpovědět
Krásný, jen jak píšou ostatní to zádveří. ;-)
Odpovědět
Týjo, ten je moc podobný našemu favoritovi!:) chcete stavět i s touto firmou?
Odpovědět
Profilova fotka
S uzavrenim zadveri souhlasim, prece jen behat od televize na toaletu pres chladne a nekdy i spinave zadveri, to neni moc prijemne.. a btw. ty rozmery kuchynske casti jsou podle mne uplne mimo, rekla bych ze realne to bude tak polovicni, ale i to staci.. v druhem patre mi prijde zbytecna ta satna, polovina z ni je nepouzitelny prostor, radsi bych tam udelala vestavne skrine ve dvou prilehlych loznicich jinak se mi libi moc, preferuji patrove baracky pred bungalovy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s výše uvedeným - oddělit zádveří, rozměr kuchyně je špatně uvedený a pokud by se rozdělila hořejší šatna podélně napůl, tak oba sousedící pokoje můžou mít vestavěné skříně a bude tam určitě víc prostor než takhle. Jinak na WC nevidím okno, to bych tam dala. Jo a já bych si změnila okna v obýváku - to nahoře bych udělala francouzský a na úkor toho klidně zmenšila to francouzský nalevo - nemám moc ráda, když jsou sedačky před francouzskými dveřmi a nemůže být v prostoru, že je to u dveří připláclý. Ještě bych si posunula okno v kuchyni na levé straně ke stolu, abych mohla koukat ven a zároveň by tak vzniknul ucelený prostor pro horní skříňky, protože takhle by byly hrozně rozházené. Ale jinak super. :-)
Odpovědět
@bibim Vybírali jsme opravdu dlouho a tenhle odpovídá nejvíce našim představám :) Budeme stavět svépomocí :) jsem právě zvědavá na kolik se dostaneme... :-|
Odpovědět
@xsona @martaveg Holky mockrát děkuji, jste zlaté :) Zádveří určitě uděláme, to byla prvotní myšlenka :) Kuchyň jak říkáte je trošičku opravdu rozměrově někde jinde :-D ale i tak postačí :) Jinak v horním WC je střešní okno, to chceme zanechat :) S okny v obýváku a kuchyni si určitě ještě pohrajeme :) Akorát pořád nevím jak s tou šatnou nahoře, chtěla jsem si zanechat se vstupem z ložnice, co myslíte? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@layska12 Ja obecne nejsem priznivec "samostatne satny za kazdou cenu", mne ty 4m2 prijdou malo vzhledem k tomu, kolik prostoru bude realne vyuzito :-/ proste pokud nejde o satnu, kde se muzu i pohodlne prevlekat, prohlednout se v zrcadle, apod. tak pro mne osobne nema smysl a radsi bych volila velikou skrin..
Odpovědět
@martaveg To chápu, za každou cenu mít kumbálek, který bude spíše skladištěm se mi také nechce :/ uvažujeme o zvětšení šatny na úkor ložnice, která je oproti pokojíčkům větší :/ no uvidíme co nám vymyslí pan projektant :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@layska12 Tak pokud by byla přístupná z ložnice a zvětšila by se, tak to by bylo určitě lepší než takhle - kdyby se směrem od ložnice prohloubila, tak by mohly být police po třech stranách. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@xsona Přesně tak :) podle mě by to takto právě taky šlo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?