Rodinný dům Marek od firmy Precis. Máte někdo?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte postavený nebo uvažujete o RD Marek od firmy Precis mp? http://www.precis-mp.cz/Produkt/rodin... Díky. :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Nám se moc líbí Marek klasic. http://www.precis-mp.cz/Produkt/rodin...
Odpovědět
Profilova fotka
A budete stavět?
Odpovědět
Profilova fotka
@maxinkaa budeme stavět na jaře a máme už doma i plány,prostě jsme se do něj zamilovali na první pohled :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maxinkaa my jsme teprve ve fázi výběru domu. Líbí se nám Marek klasic, ale Marek je vevnitř téměř totožný, tak asi zvolíme tu menší verzi, kvůli financím. Ale líbí se nám ta střecha na Marek klasic. Taky bychom nechtěli ten výklenek kvůli tepelným ztrátám a garáž - jen kryté stání pod střechou.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se rozhodli pro dům Marek i přes tu střechu. V rodině máme pokrývače a klempíře, takže problém nebude :-) Garáž bude prodloužena a bude tam kotelna.
Odpovědět
klara.t: Střešní okno Vám dokáže nadělat mnohem více paseky, než vikýř.. O tepelných únicích nemluvě. Pokud střechu dobře zateplíte, koupíte kvalitní okna, tak problém mít nebudete. Druhá strana je trošinku vyšší cena realizace (ikdyž to je diskutabilní, rozdíl by se dal spočítat, kdyby byla dokumentace). Ale to se Vám vrátí v podobě budoucího předělávání střešního okna... ;-) Garáž určitě chci mít krytou, kvůli malé dílničce a jak říká maxinkaa, za ní bude kotelna na tuhá paliva. Raději si jednou za rok nadělám dřevo a pak mám pořádné teplo v domečku, než to nepříjemné "teplo" z plynu či elektriky. gabikr: Bude Vám to stavět firma precis? Mohla by jste pak dát nějaké reference, foto a případně popis výstavby? Děkuji... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@plastick samozřejmě to vše budeme postupně fotit,ale jak už jsem psala,začínáme až na jaře.Precis nám zatím dodal projekt a bude stavět obvodové a nosné zdivo z durisolu až po krov.Nad střechou ještě přemýšlíme a uvidíme podle nabídek,třeba to bude opět Precis
Odpovědět
Profilova fotka
@plastick já nepsala nic o střešním oknu. Vikíř na střeše se mi líbí, i když manžel by zrušil i ten. Já myslela ten výklenek u jídelního stolu. Já bych taky chtěla garáž a za tím tu místnost, ale to ten dům prodraží. Když už jsme u toho . nevíte o kolik? @gabikr a ostatní co o něm uvažujete zajímalo by mě, kde budete mít kotel s bojlerem, kde pračku, kde technickou místnost (na vysavač, kýble, koště apod.) no a taky spíž. To teď v tom projektu s manželem řešíme. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@gabikr nevíte, jestli mají precis někde tento dům k nakouknutí? Nevešla by se toaleta dole do koupelny?
Odpovědět
Profilova fotka
@klara.t Budeš je muset přímo kontaktovat. Nevím odkud jsi, ale někde by se to zařídit podle mě dalo. Co se týká té toalety myslím, že by se tam toaleta vešla a nebo stačí když tam neuděláš tu příčku na WC a zvětšíš koupelnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabikr já bych ráda dala WC do té koupelny a v té malé místnůstce třeba měla špajzku, nebo technickou místnost, ale nevím, kde by byl kotel, bojler, pračka ???
Odpovědět
Profilova fotka
@klara.t No pokud budeš chtít dát do koupelny boiler a pračku tak wc tam už nedáš ta koupelna neni tak velká, A kam bys chtěla dát kotel to opravdu nevím. Co se týká špajzky tak tu ja mam pod schodama je tam dost místa.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No já bych právě pračku a kotel v koupelně nechtěla, tak nevím, kam s nimi. Kde ty máš kotel? tam za garáží? kam máš vymyšleno dávat třeba žehlící prkno, kýbl apod?
Odpovědět
Profilova fotka
@klara.t kotel je za garáží a ostatní věci budu dávat do komory v patře.Však ono se to místečko na to najde ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Klaro, jdete do něj?
Odpovědět
@gabikr Ahoj, nad Markem od firmy Precis také uvažujeme, jaké bylo jednání s nimi a tak? A budu ráda, když sem pak napíšeš, co a jak, jestli byly nějaké problémy... my bychom chtěli stavět až příští rok na jaře.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatajjj my jsme se jím inspirovali, ale nechali jsme si udělat projekt od projektanta. Bude to podobné, ale vlastně úplně jiné. Ale zjistila jsem, že kamarádka má od nich dům Marek. Nechali si udělat jen hrubou stavbu, zbytek sami. Dům je to moc pěkný. Ale zdá se mi zbytečně moc velká chodba v přízemí a malé zádveří. Kuchyň s obývákem jsou akorát. Koupelna dole taky. Nahoře jsem si to moc neprohlédla.
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady Koukám, že jsme se sešli na dvou diskuzích. Marek je zatím jedinej, který nám vyhovuje rozmístěním a vzhledem. Za Precisem v Pardubicích jsme byli a hodnotila bych jako solidní jednání. Ano chodba je fakt velká, jsme to zkrátili. Ale chtělo by to vevnitř vidět. Škoda, že nemají vzorovej.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatajjj tak se jich zeptejte, jestli někdo nepostavil dům Marek ve vaší blízkosti a jestli by vám u nich nezprostředkovali prohlídku, nebo nedali kontakt. Kamarádka se myslím byla někde podívat v soukromém domě. Mimochodem ona je z Mostu.
Odpovědět
Profilova fotka
@klara.t ... nám to přišlo blbý. Sama bych nikoho domů nechtěla ...nějak to přežijeme :-)
Odpovědět
@renatajjj sešli, no :-) my s přítelem stejně budeme stavět tak nejdřív za rok až dva a vůbec ještě nic nevíme - jestli patrový nebo bungalov, víme jen to, že chceme cca 500 - 700 m2, garáž s malou dílničkou a co nejblíž Plzni. Jenže poblíž Plzně jsou pozemky neuvěřitelně předražený :-( taky jsem někde na netu četla, že se dá pozemek koupit levně v dražbě...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo to se prej dá ... i když stane se, že když je někdo "u zdroje", tak se to do dražby ani nedostane, kord když je to fajn místo
Odpovědět
@renatajjj Tady u nás v okolí Plzně je to strašně moc drahý, fakt přemrštěný ceny. Navíc nám by fakt stačilo počítám 500-600 m2 a tady je to 1500,2000 m2...Za metr čtvereční kolem 2.000 Kč... je to fakt síla. :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Dobrý den, zajímalo by mě zda tento dům už někdo postavil a na jakou cenu ho to cca vyšlo. Máme v plánu také tento dům postavit, děkuji za veškeré informace.
Odpovědět
Opravdu nikdo neví? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My teprve stavíme shruba stejný, takže cenu ještě nevím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, uvažujeme nad domkem od firmy Precis TEREZA2, http://www.precis-mp.cz/Produkt/rodin... Budu ráda za každou zkušenost s touhle firmou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@kamellka2 Ahoj/Dobrý den, můžu se zeptat, zda jste se s firmou Precis nakonec domluvili a ke stavbě domku došlo? Taky uvažujeme o bungalovu TEREZA 2, tak jsem se chtěla zeptat na reference na tuto společnost. Hledala jsem i na netu a bohužel jsem nikde žádnou reakci nenašla. Předem moc děkuji. Pokud by měl i někdo jiný zkušenost, písněte. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to by mě taky zajímalo, Tereza vypadá hodně zajímavě. Našla jsem pár diskuzí ohledně toho Durisolu, ale recenze na firmu žádnou
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, můžu se zeptat na Vaše zkušenosti s firmou Precis? Chtěli bychom do půl roku začít stavět, pravděpodobně novinku z jejich nabídky Elišku - http://www.precis-mp.cz/Produkt/rodin... Ráda bych se dozvěděla o cenovém rozpětí, zda opravdu dodrželi původní cenovou nabídku apod. Chtěli bychom asi jen hrubou stavbu. Za jakékoliv informace budu vděčná! :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?