Rodinný dům UNO 1, kolik se platí za služby?

Profilova fotka
Dobrý den :-) Přemýšlíme o koupi tohoto domu od Canaby, tak propočítáváme veškeré finance a zajímalo by mě, kolik asi tak se platí za služby (elektřina,plyn,voda atd) teď jsme v podnájmu a platíme prostě položku služby, ale u baráku nějak nevím co všechno do toho započítat a kolik to cca můlže být (dva dospělí a dítě 3r) Máte ho někdo? Nebo alespoň nějaký hrubý odhad s kolika penězi počítat :-) Děkuju !!
Odpovědět
@rowan Tazko odpovedat na tuto otazku. Nikde nie je uvedene aka je zastavana (obytna) plocha tohto domu, z akych materialov bude postaveny (tepelne straty objektu), ako bude riesenie vykurovanie (plyn, topne kabely, elektricke teplovodne, TC, ...), ci bude pouzita rekuperacia pripadne solarne panely, ci bude studna alebo voda bude z verejneho vodovodu, .... Ak niekto povie, ze naklady budu mesacne 2000 korun moze mat pravdu rovnako ako niekto, kto povie, ze naklady budu 5000 korun mesacne.
Odpovědět
Profilova fotka
@deto_oesya díky za reakci, studna bohužel není, nad solárními panely jsme přemýšleli. kopíruji ze stránek co jsem našla - -podlahová plocha: 95,00 m² -Úspora díky nejnižším provozním nákladům Díky velmi nízkým nákladům na vytápění daným vynikajícími tepelněizolačními i tepelněakumulačními vlastnostmi šetříte oproti konkurenci další tisíce korun ročně. Téměř neomezená životnost fasády vám šetří desetitisíce korun ročně za údržbu. a ještě něco je zde- http://canaba.cz/cs/proc-canaba/4/
Odpovědět
Profilova fotka
a co od RD RYMAŘOV NOVA 722 ??? nepřemýšleli jste o něm ?
Odpovědět
@rowan Z tychto udajov, ktore si poskytla sa zial neda ani len odhadnut ake by mohli byt naklady na prevadzku domu. Ak ti niekto povie konkretne cislo, tak bud vedome klame alebo je diletant :)
Odpovědět
Profilova fotka
@deto_oesya škoda :-D děkuju :-) třeba se najde někdo kdo tenhle dům má..
Odpovědět
Profilova fotka
@rowan My jsme se byli podívat ve vzorovém domě a je to jeden z favoritů .. Celkové náklady nevím, záleží taky na lokalitě .. ale náklady na teplo měsíčně údajně nepřesáhnou max. 2000,- kč .. s tím, že oni mají nějak vypočtěno, že celková částka, za rok, za topení plynem klasickými radiátory je cca. 15 000 .. Takže by měl být člověk s takovou zálohou v klidu a v plusu. Je to orientační. My ještě nemáme rozhodnuto, jaký způsob vytápění zvolíme .. ale jistě vím, že jako "pomoc" chceme jistojistě krbová kamna.
Odpovědět
Profilova fotka
@obla No jo, zapoměla jsme na krbovky, ty jsou v plánu taky. Já právě nevím, co všechno ještě započítat co bude nutné platit, bydlela jsem jenom v paneláku v podnájmu :-| Lokalita je Praha - Horní Jirčany
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?