Rozpočet pro odhadce, jak na to?

Konečně jsme dostali projekt, ale projektant nedělá rozpočty a odhadce jej chce vytvořit pro odhad. Bohužel nevíme jak na to, co s tím? Na koho se obrátit? Dekuji za rady, odkazy.
Odpovědět
@petulaleskova Co to je za projektanta, který nedělá rozpočty? Když za ním přijde člověk, že chce navrhnout dům o určité dispozici, který lze postavit svépomocí např. za 2mio, jak to udělá? Být Vámi, tak dám projekt firmě k nacenění a z toho bych potom vycházel.
Odpovědět
Profilova fotka
Nase projektantka taky nedela rozpocet, ale predala projekt rozpoctarce a ta nam vypracovala polozkovy rozpocet. Take jsme ho potrebovali pro banku.
Odpovědět
My jsme pro odhadce měli nabídku od fy, která nám dům staví, plus jsme měli cenovou nabídku na kuchyň z oresi. To odhadcovi stačilo...:_)
Odpovědět
@flakac Když to vezmu do detailu, tak projekce a rozpočtařina jsou úplně odlišné studijní obory. Zkušený projektant by měl zvládnout přibližný rozpočet sestavit, ale jinak to po něm nikdo chtít nemůže, protože to je prostě jiný obor. Obraťte se na studované rozpočtáře, třeba rozpoctovanistaveb.eu
Odpovědět
Pořešili jsme to nakonec tak, že jsme dali hlavy dohromady a sepsali z projektové dokumentace materiály na jednotlivé konstrukce a vybavení a to jsme od oka nacenili, aby nám vyšla cena o chlup větší než potřebujeme odhadnout a světe div se, celkem to vyšlo:-) Děkuji Vám všem:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?