S jakou firmou stavět z okolí Mělníka?

Profilova fotka
Ahoj všem! Obracím se na vás pro radu a zkušenosti. Už nějaký čas pátráme po rodinném domě. Naše lokalita je okolí Prahy směr Mělník, do 25 km od Letňan. V poslední době jsme začali uvažovat i o stavbě nového domku (bungalow nebo patrový domek, alespoň 4kk), ale v té vší záplavě stavitelů se neumím moc zorientovat. Nehledě na to, že mám pořád obavu z toho, že za náš rozpočet (nejraději bychom se vměstnali i s pozemkem do 3,500 000,-) nikdy nemůžeme postavit. Všechno mi přijde extrémně předražený.. :-( A dále, má obava z podvodníků, povalečů, kteří když nad nimi nebudeme od rána do večera (na což není čas, když máte chodit do práce - všichni to znáte) nestojíte, tak nehnou prstem a taky z fušérů, kteří jedou jen na to, aby vyprodukovali co nejvíce domů, vykasírovali co nejvíc peněz a kvalita práce je jim ukradená. Prosím, našel by se někdo, kdo by měl tip(y) na seriózní firmu, která je schopna za dobrou cenu postavit hezký dům (když to píšu, přijde mi to jako utopie :-) ) Předem děkuji!
Odpovědět
Povalečů a podvodníků je všude plno, takže si jednoznačně domluvte stavební dozor. Ušetříte tím hromadu peněz a problémů. Jeden kontakt na stavební firmu vám pošlu do soukromé zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd Dřevo nebo zděný?
Odpovědět
Profilova fotka
@kota01 Abych řekla pravdu, tak v tom jsme se zatím nerozhodli, i když já bych byla pro dřevostavbu, ale ráda si nechám poradit a poslechnu zkušenosti.
Odpovědět
@armvdd ja mohu s klidnym svědomím doporucit Dumrazdva ze Zdib. Bydlime 3. rokem na Melnicku (Kralupy) a spokojenost. Mame od nich bungalov, dřevostavbu. Kluci makali a s pozemkem jsme se do ceny vesli, domluvi se da s nimi na vsem. Kdysi měli i v Predboji vzorovy dům, bungalov.
Odpovědět
Profilova fotka
@linee Teď zrovna pročítám o téhle firmě diskuzi a vaše zkušenosti :-) Můžu se zeptat, na kolik vás domek nakonec vyšel, se vším všudy i se základovou deskou? Teda, jestli to není tajný :-) Já bych dřevostavbu chtěla moc, chlap je k tomu, bohužel, zatím dost skeptickej (legendy tipu: Jednou jeden měl dřevostavbu, zkratovala mu tam zásuvka a než přišel z práce, tak mu stály jen základy apod.) Rádi bychom se vešli i s pozemkem a komplet stavbou (4kk +) do 3.500.000,- ale pochopitelně, čím míň, tím líp :-) tak doufám, že je to vůbec reálný. Koukala jsem jim na web a mají teď vzorový dům ve Zdibech, což máme kousek - Bungalov 5+ , takže návštěva je jasná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd ahoj, a kolik chces dat za pozemek a kolik za dum? 4kk - cca 100 m2 by ses mela vejit do 2,5 mega Mam super zednika u Lysy nad Labem
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd tak za nás si dejte bacha na Bydlení komplet s.r.o. a dost špatné reference má na Mělníku i p. Bándy.
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva Pozemek mám představu tak do milionu i s IS.
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn Děkuju za varování! Když už se do toho pustíme, tak v klidu a ne ještě někde někoho uhánět a nakonec přijít o peníze :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd tak to drzim palce, at neco sezenete
Odpovědět
@armvdd tak pokud pozemek za mega,tak zavisi na typu domu,my jsme se do sumy,co uvadis,vesli.Ale nepocitam upravy kolem domu (teren,zamkovka,plot a operna zed). Urcite je kontaktuj.skepsi manzela chapu,ale doporucuji osobni navstevu par domu a pak se rozhodnete.Neni to ale pravda,na netu je nekolik videi in od hasicu.Navic,pokud se ti to dtane nedejboze u zdene,take musis velkou cast zbourat a postavit nanovo,protoze to bude neobyvatelne.Ale doporucuji udelat navstevu i v referencnich domech jinych firem jen kvuli pocitu a moznosti videt moznosti a srovnat.Kdyby cokoliv,klidne napis:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@bbn A pan Bándy je jaká firma?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?