Jak byste v ložnici vyřešili šatnu?

Prosim o tip, jak byste v loznici vyresili satnu. Diky
Odpovědět
Okna budou na JZ a SZ
Odpovědět
v těhlech rozměrech nijak
Odpovědět
A jake rozmery navrhujete?
Odpovědět
osobně bych přes tu šatnu vstupovala do ložnice, 6m je dost dlouhý pokoj, šatna 650+1200+650 + příčka 100 + postel 2200 zbývá 1200
Odpovědět
@libcaa Tak pokud chcete okna na obou stěnách, tak moc možností není, ne?Musíte jí dát ke vstupu. A proč v ložnici tolik oken?
Odpovědět
@iveta_89 Viděl jsem to tak a je to super.
Odpovědět
Já si myslím, že to zbytečně zabere místo. Za mě určitě skříň :-)
Odpovědět
sedím v kanceláři 6*3m, tak když si to promítnu, tak šatnu jedině na začátku pokoje u vstupu
Odpovědět
máme ložnici 18,6m2 a nedokážu si představit, že bychom tam měli ještě nějakou příčku a svtup do šatny. Manželka šatnu také původně chtěla, ale zabere dost místa a tak si jí také odpustila, když si jí tam zkoušela nakreslit. Budeme mít raději vestavěné skříně. Za mě bych ve vašem případě šatnu také zavrhl. Doporučil bych ještě, aby jste si do toho vašeho obdélníčku (ložnice) zakreslili vše, tj. přesnou polohu oken, umístění postele a vše v měřítku. Pak uvidíte, kde vám bude jaké místo vznikat.
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít asi tak, jak si plánovala...
Odpovědět
@catt82 takovou bych měla i já představu mít takový pokoj jako tazatelka
Odpovědět
@catt82 Máme to úplně stejně akorát dveře z boku:) Pro mne lepší než vestavěná skříň. Nemáme v šatně svrchní oblečení ( bundy, kabáty ) ty máme ve vstupním prostoru. A úplně vyhovující.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Udělala bych to tak, jak navrhují ostatní - šatnu ke vstupu. My budeme mít malou šatnu (225 x 188 cm) a za mě lepší, než vestavěná skříň.
Odpovědět
Profilova fotka
@sharon41 fotka by nebyla? :-D Já to mám zatím pouze v hlavě (čekám na nacenění od truhláře) a vidět to v reálu by mi docela bodlo :-) Já to tak chci hlavně kvůli tomu, že manžel vstává o dost dříve do práce a když si chce vzít oblečení ze skříně, tak mě budí světlem... Takhle se ten prostor oddělí a mě nebude nikdo rušit 8-)
Odpovědět
Když si večer vzpomenu. Nafotím a pošlu do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
@sharon41 Mohla bych také poprosit o fotku do ip? Děkuji.
Odpovědět
@catt82 ..pro mě je normální si věci na druhý den přichystat předchozí den večer a ne ráno a hrabošit někde po skříních... ale to je jen názor, někdo to má holt jinak a radši vymýšlí šatnu tam, kde se prostě nedá dát, nedovedu si představit nic horšího, než otevřít dveře do pokoje a vidět zarovnanou uličku hadrama... :-D
Odpovědět
@plaintruth každýho názor. Někdy mne tady hodně mrzí, že každý si razí svůj názor. Říkám si, že raději nic psát nebudu. My to takhle máme a jsem maximálně spokojená.Taky si večer věci nepřipravuji, oblékám se ráno podle konkrétní nálady a počasí. Vyhovuje mi, že věci nechávám rozvěšené na háčku a není nic vidět.Ale nikomu neberu hromádky v ložnici na druhý den. Pro někoho ložnice není důležitá, pro nás ano. Rádi si s manželem lehneme večer popíjíme vínko a povídáme si. Neumím si představit život bez tohoto našeho zvyku. A někdo se tu určitě ozve, že něco brát do postele je šílenost. Že v ložnici se má spát. Každý to prostě v životě má jinak. Takže za mne takto šatna ano:)
Odpovědět
@plaintruth a žádnou uličku vyrovnanou hadrama opravdu nemáme. Na zadní stěně mezi skříněmi máme zrcadlo a je to příjemné.
Odpovědět
@plaintruth takchlap si to rád večr připraví, můj muž taky ale ženský hold "hraboší"... :-) ;-)
Odpovědět
@alisek Přesně. Večer si v hlavě říkám to a to si vezmu a ráno je to úplně všechno jinak :):) A hraboším a hraboším. :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@plaintruth proč bych si chystala věci večer někam do komínku?? Copak jsem dítě? Navíc bych si je zmačkala, když mi visí ve skříni na ramínkách... A jinak nevím, proč bys měl koukat někam do hader, ty šatní skříně budou mít samozřejmě dveře. Takže defacto nejde o nic jiného, než že skříně budou až do stropu a "šatní" prostor bude od spací části oddělen posuvnými dveřmi... A bude to ve finále vypadat asi jako na tomto obrázku, pro někoho možná hrůza - pro mě ne ;-)
Odpovědět
@sharon41 mám to stejně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sharon41 mohla bych tě také poprosit o fotku do IP? Plánujeme takto šatnu v mamčině části domku, a bylo by supe mít reálnější představu. Díky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?