S kým stavíte domeček?

Profilova fotka
Ahojky chci se zeptat ským stavíte domeček? ..Přemýšlíme o dřevostavbě a jak si čtu některé recenze tak nevím nevím ...Poradte mi prosím nějakou dobrou firmu. Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ať chceš, nebo ne, nakonec Ti z toho vyleze stejně RDRýmařov :) Nebo alespoň u nás to taky bylo..vyhýbali jsme se mu, přišel nám drahý, přišlo nám, že nemají projekt pro nás, typově jak chceme. Nakonec to vše bylo jen nedostatkem informací. S projektem lze jakkoliv hýbat a to i tak, že z garáže uděláte místnost atd a rázem ze 4+kk je 5+kk s rozumnou cenou. Protože ať ostatní firmy tvrdí cokoliv, konečná cena to u nich není téměř nikdy. Nebo alespoň v našem případě...přišel nám rozpočet se zajímavou cenou od místní firmy, jenže bohužel jaksi se zapomnělo na základovku atd atd, takových případů bylo víc. Takže za nás Rýmařov :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo o Rýmařovu jsem četla hodně recenzí a vypadá to na solidní firmu. Taky se výhýbame Rýmařovu ..nějak se nam ty baračky nelíbí a ty ceny taky nejak moc ne :D .....A můžu se zeptat kolik vás vyšel baráček? ..a kolik máte místností? My chceme 4+kk ..
Odpovědět
Profilova fotka
ELK, Haas, je jich plno, sel bych spise do techto vetsich. A proc drevostavbu? Chvili jsme o ni taky premysleli, ale cenove to nevyslo buhvi jak uzasne... Navic jejich rychlost stavby je od zakladovky 14 dni, ale pocitejte s cca 6-9 mesici do realizace. Jsou hodne vytizeni a za tu dobu postavite i zdeny dum
Odpovědět
Profilova fotka
Atrium, celet - oboji ok
Odpovědět
Staing, místní regionální firma s pro nás dobrými referencemi. Osobní přístup, ochota - to už máme vyzkoušené a drží rozpočet (dle referencí).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?