Spíž - jak velkou máte?

Ahoj, chtěla bych se Vás zeeptat, jak velkou spíž máte (jaký je její půdorys) , popř. spížní skříně .. děkuju moc !
Odpovědět
Profilova fotka
@salinka87 máme 3 m2...cca 2x1,5 metru. Ve spížce máme hlavně pultový mražák a jednu policovou skříň a stačí to :)
Odpovědět
Bohužel máme jen skříň š. 50 cm, hl. 60 a výška asi 250 cm (do stropu). Mrzí mě, že nezbylo místo na klasickou místnost, ale nedá se nic dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
v kuchyni mám malou potravinovou skříň (š 30 h 50 v asi 210), co používám nebo mívám otevřené se tam vleze v pohodě, ale zásoby žádné jinak máme na vše kumbál cca 6m2, potraviny, drogerie, úklidové pomůcky, žehlení, batohy, mražák, tříděný odpad a kdovíjaký bordel ještě... vleze se tam toho hodně, jednu dobu to sloužilo i jako šatna, ale to už tam nebylo k hnutí ;-)
Odpovědět
Mame malou mistnostku o 1,7 m2, do ktere instaluji nekolik regalu, neni to nic velkeho, ale snazime se aspon o poradek.
Odpovědět
Profilova fotka
2,1x1,7
Odpovědět
Profilova fotka
máme 3,3 x 1,3 m, bude tam mrazák a nějaké regály
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna sedím nad dispozicí našeho nového bytu a vypadá to, že na spíž vyjde jen 1,5m čtverečních. Snad to bude na spotřebiče a nějaké zásoby stačit.... .
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 1m x 2,8m - na jedné straně je mrazák a na druhé regály.
Odpovědět
Profilova fotka
nemame klasickou spiz v kuchyni, ale maly skladek se sklipkem (jen 1m hlubokym, ale na vino a brambory staci) Lko o sirce cca 1,1m a delkach stran 2,6 a 3,5m
Odpovědět
Profilova fotka
Větší ,než 1m2 se nám do projektu nevešla,ale vejde se mi tam v pohodě vše, co kolem kuchyně potřebuju uskladnit...Kdyby se mi tam býval ještě věšel mrazák pro psa,bylo by to ještě lepší;-)
Odpovědět
@gigi2 vy dáváte psa do mrazáku a ne do boudy??? :-D
Odpovědět
máme cca 1,8x1,5m, budou tam regály ...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme 1,6 x 1,4 (výška 2,7) a až jednou budou peníze, nechám si tam udělat regály na míru tak, aby tam mohl být umístěn také samostatný mrazák pro psí žrádlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@flakac ten by mi dal dát ho do boudy;-)
Odpovědět
Profilova fotka
1,2 x 2,9, výška 2,65. máme tam jeden regál z obi na potraviny a brikety na zimu :-)
Odpovědět
díky moc za odpovědi .. původně jsme měli mít spíž 1,15m šířka( v této straně vstup) x 1,8m hloubka, tzn. 2m2. Spíž byla větraná, na severní stranu. Jenže podstatně se nám tím zmenší kuchyně .. napadlo mě tedy chladnou spíž udělat v prostoru pod schodištěm (byla by větraná) a suchou špajzku o rozměrech 2m2 šířka ( vstup uprostřed stěny) a hloubka 65 cm (ta by větraná nebyla, umístění by bylo mezi obývákem a kuchyní). Kuchyně se mi tam vejde lépe, ale pořád váhám, protože prostor pod schody sice nevypadá malý, ale bude to stačit ? Snad by mělo ne ? Máte někdo spíž pod schody ? Díky moc
Odpovědět
@salinka87 mamka ma spiz pod schody. :-)
Odpovědět
mame mini prdavou (zatim jen v projektu na papire), ale stejne sem neskutecne stastna, ze se mi ji tam povedlo vmacknout!!! rozmery 1,5 x 0,5m (0.75m2). budou tam regaly (50x50cm) a na druhe strane (50x20cm) a potom police na protejsi zdi proti dverim.. mozna si nekdo potuka na celo :) ale fakt myslim, ze lepsi jak skrin..
Odpovědět
@roozenka a můžu se zeptat jak velkou ji má a jak to tam má uspořádané ? Díky moc !
Odpovědět
Profilova fotka
1,5x2,3m a od soboty tam budou regaly. Zadnou skrin ravat nebudeme. Pouze policove regaly.
Odpovědět
@salinka87 Zatim je to v procesu, ono puvodne to mela pouze pod schody, coz nebyla mistnost, ale poze police hluboke a stacilo to. Ted ma celou mistnost, coz je asi 2,5 metru ctverecnich a je to celkem velky. Ja teda nejsem moc zasobovaci typ, mam jen potravinovou skrin a budu mit par polic v technicke mistnosti a hotovo. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@kaeth01 Mohu poprosit o foto vaší spíže? My budeme mít dost podobné rozměry :-D
Odpovědět
@tomulka1410 porad stale jeste na papire :-| a to jsme se meli letos v cervnu stehovat!!! takze bohuzel nepomuzu - zkuste to za rok ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaeth01 Tak ať se daří :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@kaeth01 Dobrý den, moc Vas prosím, mohla bych Vas poprosit o foto spíže. Mám v projektu také takto malou spíž a všichni mi ji rozmlouvaji. Jak se Vám v ní pracuje? Byla bych moc vděčná
Odpovědět
@lluczinka ahoj,nakonec jsme projekt zahodili a nastěhovali se do už hotové novostavby. Takže spíš v těchto rozměrech nemáme. Mám uloženy prostor pod schody. Taky malinký ale větší jak byl v návrhu. Každopádně pořád platí že raději mini špajzu jak skříň.. A to bydlíme už 4roky.. takže můžu porovnat se skříni co sem měla drive..
Odpovědět
V ramci KL mam potrav.skrin uzsi s dratenym programem,kazda police se da pekne jednotlive vyjizdet. A pak mame v tech.mistnosti regal,kde mame mlika,praci prasky,oleje,konzervy,dzemy,cukry...
Odpovědět
Profilova fotka
1,4x1,1m, část rohu je zkosená na dveře - je využitý roh kuchyně. Jsou tam regály.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?