Společnost Natura space - zkušenosti

Dobré odpoledne. Bydlíte někdo/ mohl by někdo doporučit/nedoporučit natura space? Nemůžeme nikde moc najít nějaké kloudné recenze. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Natura space stála za rozhodhutím stavět. Nicméně jejich domy jsou poměrně drahé a nedávají dostatek ukládacího prostoru. Jestli se ti líbí jejich architektura tak ti můžu dát kontakt na lidi co to kreslili a stavěli pro ně první domy. Tam jsem na konec skončil já. Ale zatím mohu dát reference jenom z plánování domu.
Odpovědět
Dobrý den, my jsme teď ve fázi podpisu SOD, takže zatím mohu dát reference pouze z přípravy projektu a předsmluvní komunikace - a ty jsou za mě velice kladné! Kladné reference jsem získala zde, na blogu http://stavimesidum.blogspot.cz a zejména od blogerky http://pieceofnorth.blogspot.cz Pokud zvažujete, určitě se zajeďte podívat do vzorového domu, tam my jsme se definitivně zamilovali a rozhodli :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@porcie Dobrý den, mohu se zeptat, jak probíhá stavba Vašeho domu? Jste spokojeni s přístupem firmy a celkovou realizací? Budu moc rád, když se rozepíšete. Děkuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, ráda bych aktualizovala diskuzi.. Bydlí tady někdo v dřevostavbách Natura Space? Jak dlouho v nich bydlíte? Co byste na těchto stavbách doporučili, co už méně? Jak probíhala celá realizace - šlo vše hladce po stránce smlouvy a výstavby? S přítelem se nám stavby Natura Space moc líbí, trochu přemýšlíme o té ceně, která se nám zdá vyšší než se pohybuje trh a tak bychom rádi znali Vaše názory a postřehy. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@meg12 dobrý den, mrkněte třeba sem: http://stavimesidum.blogspot.cz/2017/...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Na pohled hezké. Realita je taková, že po 7 letech může být dům od NATURY SPACE v havarijním stavu. https://youtu.be/TH3dmgtsb5M?feature=...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?