Stavba domku typu bungalov

Cauky mnauky, jsme mlada rodina s jednim ditatkem. V soucasnosti mame v OV byt, ktery jsme zrekonstruovali, ale vlastni domek nam neda spat. Premyslime, ze byt prodame... koukame stale na stavebni firmy. Asi nejvic se nam svymi programy libi Ekonomicke stavby. Nejake recenze? ma tu nekdo z vas od nich dum? Stavet sami nemuzeme, manzel ma casove velmi narocne povolani... Vlastni pozemek nemame, zkratka budeme zacinat od piky... Dekuji. Rena
Odpovědět
Profilova fotka
Recenze na Ekonomický stavby???!! Je toho plný internet, s nima nikdy..
Odpovědět
Spis by me zajimalo, zda tady od nich nekdo uz dum ma. ctu taky recenze, jak kladne, tak zaporne... ale zas, ktera firma to tak nema???
Odpovědět
Aktuální zkušenost - bratranec loni objednal dům od Ekonomických staveb - zaplacená nějaká záloha + výdaje cca 300.000 Kč - I. termín předání domu srpen, do teď na pozemku ani snad nebyli - najednou II. termín až někdy příští rok. NEBRAT EKONOMICKÉ STAVBY
Odpovědět
Profilova fotka
Dají se najít i firmy, které žádné záporné reference nemají. Anebo nemají žádné reference. Většinou to s nimi dopadá líp než s těmi, na kterých je referencí spousta. Vždyť byli i v Černých ovcích v TV. Ale mají dost dobře propracovaný marketing a stránky, nabízí to, co jiní ne (typu stavte s námi bez peněz, pak se to nějak udělá). A tak jim dost lidí na to skáče. Úplně normální je, že se u nich podepisují směnky.. zjistěte si, jaké s tím mohou být problémy. Je spousta jiných lepších firem.. a mimochodem ty domy jsou docela drahé. Známí s nimi stavěli, protáhlo se jim to o více než rok, zešedivěli u toho a dodnes tvrdí, že s nimi nikdy více. Ale abych jen nepomlouvala.. prý ten dům je postavený kvalitně. Ale za ty nervy to nestojí.. jo a za předem dohodnutou cenu to nakonec taky nebylo. Nikdy bych nestavěla s firmou, která chce peníze dopředu. Normální je, že firma postaví část, předá a pak chce peníze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my stavěli první dům svépomocí. V září ho prodali a teď stavíme s firmou EnerDomy a jsme spokojeni. Jsme ve fázi základové desky. Vybrali jsme dům v ceně 2.400.000,- Kč. Velikostně 135m2 a už se těšíme až budeme do dvou měsíců bydlet. Firem jsme obešli spoustu a tato firma nás zaujala nejvíce svým jednáním. Co bylo slíbeno, bylo splněno. Moc výtek zatím nemáme:-) to se ale může změnit:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ekonomické stavby nebrat! Plno lidi je zklamáno.Nechápu, že ještě vůbec fungují. My tedy stavíme sami, ale jen chci napsat, že jsme si vybrali typový dům od firmy Euroline.cz.
Odpovědět
Profilova fotka
@podlejda proc jste první dům sami stavěli a pak ho prodali?
Odpovědět
Profilova fotka
hodně jsme cestovali a moc jsme v něm nebyli. Mezitím jsme si vyzkoušeli,že se vejdeme i do menšího doměcku než je 258 m2 a z toho důvodu jsme se rozhodli ho prodat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?