Tak druhý pokus projektu, vaše připomínky

Profilova fotka
Tak jsme totálně překopali původní projekt a tohle nám vylezlo. Zatím vkládám přízemí a moc všechny prosím o připomínky. Předem díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@damada ??? prosím, co ty na tohle???Díík
Odpovědět
vypadá to pěkně :-) jen bych (já osobně :-) ) měla trošku problém s průchozí šatnou do ložnice.. je to myšleno jako šatna k ložnici, nebo k zádveří? Nebylo by lepší zadělat dveře v zádveří a udělat přes tu stěnu skříň? Na bundy přes zimu to stačí a v létě se můžou přenést do té šatny :-)
Odpovědět
@hindin taky bych zrušila dveře ze zádveří do šatny.
Odpovědět
Také souhlasím. Jedny dveře v šatně zrušit. Buď bude patřit k ložnici,nebo tedy k zádveří.
Odpovědět
Pěkné, rozumně veliké, taky jen ty dveře zrušit..
Odpovědět
no to se mi líbí asi víc :-) jen bych asi zkrátila tu zeď v kuchyni, skončila bych ji třeba kousek za tou ledničkou, nebo to chceš jako úplně oddělit?
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to libi :) dvere v satne bych nechala i do zadveri i do loznice, prijde mi to prakticke :) jen v kuchyni bych take zkratila zed hned u lednice, takhle oddelene to pusobi zvlastne, kdyz podel zdi uz neni kuchyň...
Odpovědět
Profilova fotka
@hindin az ponesete nakup: prejit cele zadveri, celou chodbu, obejit (pricku?) projit pomezi kuchynskou linku a az pak jste konecne ve spizi, kde vylozite nakup. Ono se to nezda, ale je to daleko. Obzvlast, kdyz delate velke nakupy.
Odpovědět
No nevím, když se dívám na půdorys, tak si nemyslím, že nějaký 2 metry zakladatelku zabijí. Protože sebevětší nákup se normálně vykládá v kuchyni, ne ve spíži. Z kuchyně se pak rozděluje kam co patří. Prostě dobré, pokud vám to vyhovuje, neměňte.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, 2 metry ji urcite nepolozi :-p . Ale my to mame podobne (az na tu spiz) a je to proste neprakticke.
Odpovědět
Profilova fotka
@terde @maagda @markyl @mimoto @denca89 Moc vám všem děkuju za reakce. Ty dveře do šatny ješte zvážím, ale mě to zatím fakt příjde jako docela praktický :-) No ještě to promyslím.
Odpovědět
Profilova fotka
@damada Mám ještě jeden novější návrh, jsou tam jen minimální změny a ta příčka mezi kuchyní a chodbou končí právě kousek za ledničkou :-) Akorát jsem ho nemohla najít, když jsem se konečně rozhodla to sem nahrát. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@inkajanakova @mimoto @hindin nevím jak je situovaný vchod do domu (odkud), ale my třeba vykládáme nákup u HS portálu (který je pokud se nemýlím z vizualizace hned u kuchyňského koutu...:) takže přes hlavní vchodové dveře nechodíme vůbec ...
Odpovědět
Profilova fotka
@mimoto Asi máte pravdu, ale to se nedá nic dělat, vždy je to něco za něco. Jinak... jiné nákupy než velké v podstatě nedělám :-D a to skoro denně!! Ale fakt mě ten kousek nezabije, nebude to žádná štreka. Ale moc děkuju za vlastní zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@inkajanakova Moc vám děkuju ! Vašeho názoru si velmi vážím, vždy když na vás narazím, tak vaše připomínky mají hlavu a patu. Je vidět že tomu rozumíte. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denca89 Vchod do domu je severovýchod a před vchodem je příjezdová cesta, kolem celého domu pak zahrada a pole. Takže opravdu hlavní vchod. Ale to nevadí. Teď mám v našem starém domku kuchyň od vchodu taky daleko a je to to poslední, co mi vadí.
Odpovědět
Profilova fotka
@hindin taky bych si s tím nedělala hlavu...vždyť je to v podstatě pár kroků...lidé co bydlí v paneláku musí s nákupem do schodů, případně do výtahu a mají to určitě dál, než ti co bydlí v domku :) a taky žijí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaký nákup co se tu řeší bych neřešila vůbec, vlastně by mě to ani nenapadlo se tím zaobírat. Dvoje dveře do šatny bych asi taky nechala pokud na ně je prostor a není to na úkor nutně potřebného místa na skříň, v opačném případě bych ubrala dveře z předsíně. Příčku v kuchyni bych možná zrušila, možná ne. Máme propojený obývák s kuchyní a nechali jsme kousek příčky i když jsme to chtěli shodit celé. Zpětně jsme rádi, jelikož jsme nepočítali, že třeba mytí nádobí nebo jakékoliv kuchtění bude dělat takový rambajs, a jelikož už teď když se chceme dívat na film musíme buď oba sedět a nebo jít oba uklízet jinak z toho sledující nic nemá, nevím jaké by to bylo kdyby tam nebyla vůbec. Ale možná ten hluk podporují i naše vysoké stropy, spolu s tím propojením kuchyně, obýváku, chodby :-) Asi pak záleží jak moc vaříte, jakým stylem (zda jako rodina společně) a tak :-)
Odpovědět
@barter A proto jsem já příznivec samostatné kuchyně s jídelním koutem. A navíc - přijde-li nečekaně návštěva, zavřu dveře a mám uklizeno, a když vařím třeba zelí, nesmrdí po celém domě. Protože v podstatě není na trhu odsavač, který by byl schopen dokonale tyto kuchynské zápachy vyloučit - info od kamarádky interiérové architektky, která se dlouhá léta specializovala jenom na kuchyně.
Odpovědět
Profilova fotka
@barter mozna nakup v tomto ohledu resit nemusite, protoze to mate doma jinak. Ja jsem si ani po roce bydleni nezvykla a vadi mi to. Prinest nakupy, vynest odpadky, skocit si na wc od vareni, sem-tam neco clovek jde splachnout do zachodu, jit nekomu otevrit. A porad to obchazet. Na papire je to uplne jine nez ve skutecnosti. Jinak ostatni uz bylo napsano, tak to nema smysl opakovat. @hindin - ano, je to neco za neco. Snad vam to neco nebude vadit tak jak me :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mimoto Jo tak určitě to není jen o nákupu. No já to mám jinak, nosím nákupy do 3-4 patra, odpadky jakbysmet takže nějaká příčka by mě asi moc nerozhodila, ale chápu, že to vadí..Tady se spíš jedná o to jestli chce majitelka tyto obytné části propojit a nebo oddělit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter Bydlíme v starším domě, který jsme si rekonstruovali. Šli jsme z paneláku. Chtěli jsme to mít vzdušný, moderní a hlavně jiný než v panelákovém bytě... Tak jsme udělali obývák víceméně propojený s kuchyní... a vadí nám to teď dost! Takže v novém domě to chci mít určitě oddělené! Kuchyň za rohem a za příčkou. Jsou to přesně ty důvody o kterých píšeš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter Taky si myslím, že když s tím nákupem dojde z obchodu až domů, tak řešit nějaké 2 metry......... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?