Tip na bungalov, nejlépe s dvougaráží a dětským pokojem na protilehlé straně než je ložnice?

Dobrý den, má někdo tip na projekt šikovného bungalovu (3+1, 4+1), s dvougaráží, kde je (jsou) dětský(é) pokoj(e) umístěny na protilehlé straně (tj., že spolu nesousedí), než je ložnice a obývák? Tedy kde je oddělena rodičovská a dětská část a nedochází k vzájemnému rušení. ;-)
Odpovědět
Ještě jsem zapomněl: 2 oddělené WC...
Odpovědět
Profilova fotka
@standa63 nejlepsi je individualni navrh, tak bude splnovat vsechno, co chcete. Inspirovat se muzete. Stejny dum se nehodi na ruzne pozemky, svetove strany jsou jinak, velikost jina, prijezd jinde.
Odpovědět
No, slyšel jsem od známého, že lepší je koupit nějaký typový projekt (ještě lépe od někoho, třeba z bazaru) a pak dodatečně vevnitř (mimo nosných zdí) si to přizpůsobit sám, a pak nahlásit dodatečné úpravy. Vyjde to prý mnohem levněji. SÚ prý kouká jen na to, aby dispozice domu (obvodové zdi) a nosné zdi (ale i tady prý se dá měnit), byly podle schváleného projektu, další vnitřní úpravy jsou prý v pohodě.
Odpovědět
Má někdo typ na firmu, která má dobré projekty?
Odpovědět
@standa63 Spíš bych zkusila založit diskusi, jestli to opravdu takto někoho nakonec vyšlo levněji a jaké dodatečné potíže mu to přineslo. A jestli to vůbec stálo za to. Mě osobně by to moc zajímalo, tak kdyžtak pak dejte vědět.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Tak už je to zase aktuální. Opravdu nemá nikdo tip?.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tohle by mohlo být ono ;-) Byl to jeden z našich favoritů....ale nakonec jsme se rozhodli pro jiný projekt (individuální a patrový). Snad vám pomohu :-) http://www.energy-domy.cz/projekty/pr...
Odpovědět
http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... myslím, že je toho k nalezení dost ;)
Odpovědět
Díky za ty dva tipy, ale projektů na bungalov dle mé poptávky právě že dost není...
Odpovědět
Asi trochu větší, ale třeba něco z toho zaujme.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme podobný dům jako je viz.výše na obrázku. Akorát máme ložnici (stejně jako na obrázku), za ložnicí šatnu, za šatnou pokojíček, naproti je druhý pokojíček a mezí nimi je koupelna. A na obrázku místo koupelny máme technickou místnost k vůli krbu, ten máme umístěny v rohu v obýváku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?