Typový projekt 5+kk 1877 Euroline - názory

Dobrý den, objevila jsem konečně typový projekt, který mi připadá smysluplný. Mohla bych Vás poprosit o názory na tento projekt? Co se týče úprav, chtěla bych asi trošku zvětšit koupelnu na úkor ložnice, pak posunout krb směrem do obýváku a za ním udělat minitechnickou místnost jen na přikládání zezadu. Ještě uvažuji o propojení garáže s technickou místností a o zvětšení přesahu střechy na terasu, prosklené plochy by totiž měly být na jih. http://www.novinkyeuroline2018.cz/pdf... Děkuji za jakékoliv připomínky:)
Odpovědět
Píšete o prosklených plochách na jih. Jedná se tedy o čístou jižní orientaci obývacího pokoje a ložnice a dětské pokojíčky vám tudíž vychází na sever?
Odpovědět
Ano, pokojíčky vycházejí na sever, to je jediné, co se mi na projektu nelíbí... Pracovali bychom asi s variantou, že když budou děti malé, budou mít společný pokojík v ložnici, a pak až budou chtít mít samostatný pokoj, budou to ty dva pokojíky na sever. Předpokládám, že ocení hlavně vlastní prostor.
Odpovědět
@a3ett Pokud mate moznost vstupu ze severu-idealni varianta-pak bych opravdu tento projekt nepovazovala za smysluplny. Jiste deti oceni vlastni prostor, ale pokud investujete do individualniho projektu /a kdyz si prectete diskuse zjistite, ze vas nemusi stat o desetitisice navic, zvlast jestli si tento nechate upravit/ tak budou mit krome vlastniho prostoru taky svetlo a teplo ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?