Úprava projektu se změnou před dokončením

Profilova fotka
Zdravím vespolek. Mám otázku, není li zde, popř. nevíte li o někom v Brně a okolí, nejlépe do á 20km západně od Brna, kdo by "smaloval" jednoduchý projekt garáže pro změnu před dokončením? Jedná se o starý papírový projekt a já v průběhu stavby přistavěl cimérku á 15m2 a tu potřebuji přidat k projektu. Nejedná se asi o nic co bych chtěl zadávat nějakému renomovanému architektovi, spíše trivialita pro studenta, nebo nejraději někoho, kdo to ještě umí s papírovými výkresy. Děkuji za kontakt
Odpovědět
Váš dozor by vám to nezkreslil? Má kulaté razítko, to po vás budou u kolaudace chtít.
Odpovědět
Profilova fotka
Projekt je z roku 1999, přístavba garáže k domu je cíleně dlouho nezkolaudovaná, mělo to účel a nechci to komentovat, ale nastala doba, kdy to už musím dorazit, proto hledám někoho znalého. Můj dozor již nežije. Jedná se o cca 3,8x3,8m plynule navazující podsklepenou místnost u á 100m2 garáže vedle domu, část je vstup do domu.
Odpovědět
@luboscharvat Kdo vam ted da ke kolaudaci cestne prohlaseni dozoru?
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo po mě nic takového nechce, když to zminujete, bude to nejspíše třěba. Uvidím jak věci půjdou, nejprve musím dostat stav stavby jak je dnes do projektu. Díky vám za účast.
Odpovědět
Snad budete mit rozumneho referenta na urade, protoze nejprve se zmena povoluje, potom se teprve stavi. Ja bych to resila tak, ze bych sla na urad vse priznat a zeptat se, jak postupovat. Urcite vam nenaridi to odstranit. Vse by se melo resit podle zakona, ktery platil v dobe povoleni stavby, treba tenkrat dozor nepozadovali...
Odpovědět
Profilova fotka
Máte pravdu a to jsem už udělal. Pozval jsem lidi ze stavebního a ti mi řekli, že to mám nechat "smalovat" jak je to dnes, tzn. i s tou mísnůstkou "na černo". Proto sháním někoho kdo mi to smaluje.
Odpovědět
A nerekli vam, jestli to ma byt autorizovane, nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo kdo by mi to skreslil?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?