Dispozice úzké menší koupelny - nějaký nápad

Zdravím, rekonstruujeme dům, projekt už je hotový, ale mě se pořád nelíbí záchod, na který se chodí přes zádveří. Někdo nějaký nápad, jak vměstnat záchod do této koupelny?:) (Dveře se mohou libovolně posunout do stran)
Odpovědět
Profilova fotka
detska koupelna je mensi a dostacuje... diky tomu ze mate ten vstup z cela tak by nebyl problem i v kratsi delce (u nas 3,6m). Zas ji mate sirsi.
Odpovědět
Profilova fotka
@luminel foto po realizaci pro presstavu - chybi vlepit zrcadlo a doplnit zastenu sprchoveho koutu.
Odpovědět
@luminel no umývalá, aj keď sú tam zbytočne 2 by som dal na stenu oproti terajšiemu umiestneniu a proti nim WC.
Odpovědět
@luminel my to mame v planu takto (zachod bude ve skutecnosti trochu blize tem dverim, nebude to tak natesno... Ten zachod tam mame jen jako "zalozni", hlavni bude v samostatne mistnosti...
Odpovědět
@ares11 Teď máme pocit, že nám dvě umyvadla v koupelně chybí, tak bychom je chtěli. Přemýšlím, zda by se tam dalo dobře projít, pokud by byly na protější stěně (umyvadla x sprchový kout) @jumpmans tohle je super, bohužel sprchu nemůžeme dát na "konec" místnosti přes celou šířku kvůli oknu @mirekb líp umístěné dveře máte, tak to vychází dobře. Záchod budeme mít ještě jeden v patře. Ale tenhle v koupelně by byl používaný asi víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@luminel proč ne? my máme v koupelně pro hosty francouzské okno (s mléčným sklem) přímo ve sprchovém koutě. Kout byl spádovaný samozřejmě směrem od okna a bylo to trošku náročnější na technické provedení, ale možné to je. A je-li okno normální, vysoko, tak je to jen o tom, aby se správně odizolovalo napojení a případně udělal obklad i na ostění a místo parapetu.
Odpovědět
Profilova fotka
@luminel Dala bych wc pod okno, sprchový kout vedle něj místo umyvadel a umyvadla na stěnu vpravo od dveří.
Odpovědět
Otvírání dveří bych dala ven, tím pádem může být výstup ze sprchového koutu bez problémů z té dlouhé strany a nebude problém s tím, aby člověka vystupujícího ze sprcháče sestřelil někdo otevřením dveří. Vedle sprchového koutu bych dala na tu dlouhou stěnu wc, a obě umyvadla na tu krátkou stěnu naproti dveřím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?