Váš názor na projekt patrového RD

Chtěl bych se s Vámi poradit a přijmout kritiku na tento projekt : https://www.ekonomicke-stavby.cz/domy... - umístění na pozemek - okna z dětských pokojů a obýváku a KK přímo na jih Mně se projekt dost zamlouvá, každopádně jsou tam pro mě nutné dvě změny: 1) vykouslý obývák dostavět do půdorysu domu čtverce - pak se to dostane někam kolem cca 36 - 38 metrů, těch 28 je pekelně málo 2) z pokoje dole udělat technickou místnost, průchozí do garáže - jinak ze svého pohledu nemám co bych vytknul, proto prosím o kritiku, protože tam jsou určitě věci, které nevidím. - jediný co by podle mě potřeboval změnu vzhledem k umístění na pozemku jsou okna, ale můj dotaz cílí hlavně na uspořádání místností v domě
Odpovědět
Kuchyně na jih není úplně ideál, TM chybí, ale z toho pokoje je to strašně daleko do kuchyně, pri zvětšení obýváku získáte sice prostor, ale prakticky nevyuzitelny... osobně by mi vadili wc s koupelnami a schodiště(je malé).
Odpovědět
Pokud bych ten obyvak zvětšoval o terasu, tak bych dal kuchyni na místo obýváku(vyřešil bych problém jedna i dva)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by u tohoto patrového domu nejvíc vadilo to nepohodlné schodiště. Teď je tam taky nedostatek úložných prostor, ale to by mohla řešit ta nová TM.
Odpovědět
na pohled pekne, ale moc prakticke mi to neprijde. to horni patro je fajn jak je, spodek by to chtelo komplet prekopat. odpady a voda by idealne mely jit nad sebou, dole bych uvitala aspon sprchu, kuchyn idealne blize technicke mistnosti kvuli ohrevu vody, pod schody muze byt dalsi ulozny prostor, skrine bych na chodbu nedavala. plan udelat misto pracovny technickou mistnost chapu, ale mit dole nejakou pracovnu/pokoj na prespani/zasivarnu se hodi taky. kuchyn do L se stolem hned u ni by mi take nevyhovovala, ale to je vec preferenci. myslim, ze se daji na internetu najit hezci navrhy baracku a hlavne logicteji usporadanejsi.
Odpovědět
Co je na tech schodek spatneho? Prijdou mi uplne normalni... nebo to nejal zkresluje? Horni patro se nam moc libi... je to presne tak, jak bychom chteli... neni potreba zadna zmena... jen si nejsem jistej tim oknem loznici, protoze by nam vychazelo do ulice... K tomu spodku... kuchyn presoupnout do prava dolu, z chodby vchod do kuchyne ... ne do obyvaku.. pak na tu stenu kde byly dvere do obyvak dat sedacku a tv naproti mezi okna.... v TM udelat malou spajzku s dvermi z kuchyne... mistnost pod schody je jasna... Pak by odpady a vsechno bylo u sebe... dole kuchyn s TM a nad tim v patre dve koupelny... Jinak dole koupelnu nechci... nahore jsou dve ... zachody celkem 3...
Odpovědět
@jerrynbk do zatočených schodů se špatně leze, pokud možno snažit se mít vždy schodiště s rovnou podestou. Jinak osobně bych se snažil mít dole i normální pokoj a místnost s WC a sprchou, jelikož každý bude jednou starý, nebo si zlomí nohu či se stane cokoliv jiného a lítat na noc do patra není to pravé ořechové. V neposlední řadě bych se držel na kilometry daleko od ekonomických staveb..
Odpovědět
Mne jde vlastne jen o pudorys... stavet planjeme svepomoci... hledam inspiraci
Odpovědět
Pokud bych stavel dum s ohledem na stari, tak jdu do bungalovu.... na stari bych se chtel nekam prestehovat... v mladi se stahovat k praze, ve stari co nejdal :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?