Vaše názory na projekt?

Dům má vchod ze severu, z levé strany sousedí s domem a z ostatních stran jsou zahrady domů. Dům je ve svahu, což nám umožnilo ho částečně podsklepit a využít tak prostor pro garáž, technickou místnost a úložné prostory. V patře chceme mít kuchyň a koupelnu u sebe, kvůli odpadům a vodě. Ložnici oddělenou od dětských pokojů. Kuchyň částečně uzavřenou. Jako dominantu obytné části bychom chtěli jídelní stůl - proto menší obývací pokoj. emoticon Budu moc ráda za připomínky, názory, nápady a kritiky. emoticon
Odpovědět
Příjde mi prostor špatně využitý. Koupelna a záchod bez okna není dobrý nápad. Navíc vstup na WC je dost daleko od pokojů. Okno do ložnice bych dala na východ-ne sever.
Odpovědět
Profilova fotka
ta chodba do těch pokojů + ta koupelna uprostřed to není vůbec dobré. Chodba bude tmavá, úzká dlouhá. Kdo to dělal takový projekt? Obývací pokoj má být na jih, pokud dobře vidím tak je na západ? to je škoda dát na jih vchod a pokoj. Můžete brát teplo z jižní strany do obývaku prosklenýma stěnama a ušetříte tak na topení a získáte tím příjemný obývací pokoj, který bude lákat k sezení.
Odpovědět
V koupelně ani na záchodě okno není třeba. Stejně ho v zimě budete využívat asi dost těžko. Stačí odsavač. Já osobně bych chtěla do kuchyně dveře, aby se dala zavřít, ať už kvůli hluku z vaření, mytí nádobí, atd., kvůli soukromí, popř. vůni nebo zápachu z jídla, který i s odsavačem se vám může dostat do celého domu. Zrušila bych zádveří. Pouvažovala bych i o posunutí WC, tak aby byl vstup od strany pokojů, jak píše @bamak je WC od nich daleko. V koupelně nechcete 2 umyvadla? S orientací domu jste asi limitováni pozemkem a tím, jak chcete mít pokoje uspořádány vůči sobě, takže to nejde udělat ideálně podle světových stran, jak píše @abecedka, že? Tmavost chodby není problém přece vyřešit buď světlovodem nebo čidlama na světlo, asi těžko si zatarasíte jednu stěnu na chodbě tím, že tam strčíte okno, když tam může být pokoj.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?