Vchod u bungalov z boku - co na to říkáte?

Dobrý večer,chtěl bych se zeptat na tadyten půdorys zejmena na řešení vchodu do domu jak je takhle z boku,když musíte jit podél plotu aby jste se dostali do domu a když pujdete na zahradu tak celej barák zase obejít,mají to tam docela dobře vidět a dům jsem na obr.1 označil.máte to tak někdo?
Odpovědět
@melin6 menis domy jak ponozky :-D . my mame prijezd ze zapadu, vstup ze severu CCA 15m od hranice pozemku. Nijak nam to nevadi, ale my mame kryte stani hned u vchodu v severni casti domu. Tenhle pudorys se mi libi, mam pocit, ze uz jsem ho tu videla ;-). Mimochodem prijezd jsme taky meli povoleny a zbudovany uplne jinde a nebyl az takovy problem to zmenit.
Odpovědět
Nene já jenom brouzdám internetem a už jsem dřív na tadyten projekt koukal tak jsem se ted podíval znova jak pokročili se stavbou a zajímalo mě jestli to tak někdo má :D :) a jinak projekt pěknej,ale vadí mi že tam je milion koupelen,neni tam pracovna,na můj vkus divná kuchyn ale jinak super řešený,právě že z tohodle projektu jsem vycházel a prvně mi přišel ten vchod divnej takhle z boku tak jsem ho dal dolu a vzniklo z toho todle co ted mám asi po půl roce :D a já potřebuju garáž právě v tom je ten problém kvůli práci,jinak bych si udělal taky jenom krytý stání a nákou větší kůlnu
Odpovědět
@melin6 Taky jsem se s pudorysem dlouho patlala....pro nejake dobe prestanes videt alternativy a moznosti. Sepis so pozadavky na papir a jdi za projektantem, at neco vytvori. Pokud bude uplne mimo, tak muzes svoje navrhy vytahnout ze supliku vzdycky. Ale jestli to bude nekdo dobry, urcite te prekvapi s nejakym jednoduchym a genialnim resenim....stejne tam budes muset jit a zaplatit za to. Treba jakuda ma krasny dum, vem si kontant na jeho architekta, projekt se da udelat i na dalku- staci jedna navsteva pozemku, nebo par fotek.
Odpovědět
Mě se v tom mojim projektu ale hrozně líbí ta ložnice u jezírka, tam bude boží výhled a jak mám uspořádanej obývák s kuchyní a mrknu na něj 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?