Vlastní návrh půdorysu, připomínky

Ahoj, prosím všechny o vaše postřehy, tipy a nápady k vylepšení našeho půdorysu. Děkuji moc
Odpovědět
Návrh se mi líbí moc, snad jen: - vstup do koupelny (té vedle dětských pokojů) bude trochu těsný - zdá se mi, že mezi sprchovým koutem a umyvadly bude úzký průchod. Nebylo by lepší dát umyvadla na opačnou stěnu? - v kuchyni nemáte dobře vyřešené zónování - po lednici a spižní skříni (které budou předpokládám ve spodní části nákresu) by měl vlevo následovat dřez a ne varná deska - lépe by se Vám tam pracovalo. Ale zároveň chápu, že jste chtěla mít dřez pod oknem, proto tohle uspořádání. Jinak se chci zeptat, v jakém programu jste si dům navrhovala? Výstup vypadá moc pěkně, přehledně. Zrovna nějaký program sháním a nemůžu najít :(
Odpovědět
Profilova fotka
zádveří bych uzavřela, dala dveře do pouzdra a trošku je škoda, že jsou tam na každé straně dveře, kvůli tomu tam nepůjde dobře umístit botník, skříń. Do TM bych dala dveře z chodby. V koupelně bych dala ty umyvadla jak psala renatka, jinak se mi půdorys líbí :-) jo a možná bych nedávala okno v dětském pokoji směrem na terasu, kvůli nočnímu posezení s přáteli
Odpovědět
Ahoj holky, oběma moc děkuji za připomínky. Kuchyňské uspořádání, je zatím jenom tak nakresleno. Zvažujeme, že dáme ještě místo klasického okna, velké francouzské s průchodem na terasu. Vím, že si ubereme místo, ale bude to praktičtější a mi se asi více zamlouvá. V koupelně to umyvadlo asi bude na druhé straně, taky jsem si to říkali, když jsme to viděli. Zádveří určitě uzavřené bude - proto ta příčka nahoře, chci to mít celé prosklené. A ty dveře v levo při zádveří do TM budou asi posunuté dolů k hlavním dveřím a ta příčka v levo značí vestavěnou skříň, se zapuštěnými dveřmi (nepůjdou vidět), bude to vypadat jako skříň. Projekt manžel navrhoval v AutoCadu.
Odpovědět
Projekt je pekný, páči sa mi, jediný detail, ktorý som si všimol: - V garáži ta miestnosť - zrejme dielňa - tak tú by som vyriešil tak, že pravú stranu garáže by som potiahol až k oknu rodičovskej kúpelne - takto by vznikol priestor pre dielňu a mohli by ste si zväčšiť buď šatník alebo rodičovskú kúpelňu. Potom by sa tá dieľna zrušila - nakoľko sa presunula do toho výklenku. No a to je len môj názor - mne sa tie raňajkové pulty v kuchyni nepáčia - sú nepraktické - nefuknčné - nikto tam nikdy nebude sedieť - to by som odstránil aby sa kuchyňa otvorila. V prípade - ak by ste nechceli zväčšovať tú rodičovskú kúpelňu alebo šatník - tak by tam mohla vzniknúť špajza - čo by bolo fajn.
Odpovědět
Děkujeme za radu ares11, po debatě s manželem rozšíříme garáž až k oknu koupelny u ložnice. a vznikne tak úložný prostor v garáži na nějaké věci.
Odpovědět
Mě se návrh celkem líbí, je netypicky oddělená "dětská" a "dospělá" obytná část-což může být šikovné :-). Za mě jen jedno-všichni to tak mají a chtějí, je to jistě i praktické, ale já bych nechtěla dveře do domu z garáže-ať děláš, co děláš-bude tam smrad z výfuku. Ale jinak hezké, je vidět, že jste o tom přemýšleli. Možná bych ještě srovnala zbytek domu s garáží-bude více místa a finančně-nevím, aleodskokna střešetaky není zadarmo, nevíc je to riziko zatékání...
Odpovědět
Profilova fotka
mě napadá budete stavět svépomocí?zastavěná plocha je asi víc jak 150m2
Odpovědět
Ešte som si všimol - len neviem či by ste to tak chceli - vymenil by som WC so šatníkom na chodbe, takto by malo WC okno a prirodzené svetlo.
Odpovědět
Stavět budeme něco sami, něco firmy. Výměna záchodu za šatnu by reálná byla, ale nechceme mít v koupelně záchod a chodit přes zádveří nám přijde velice nepraktické. Samozřejmě, taky by se více líbil záchod s oknem, ale nejde vše, jsem ráda, že máme oddělenou ložnici od dětských pokojů, to byla má podmínka. A vstup z garáže do domu jsme taky chtěli - větší pohodlí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?