Vstup na WC ze zádveří

Zdravím! Chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má vstup na jediné WC ve spodním patře pouze ze zádveří jak jim to vyhovuje. Projekt už máme hotový, ale já na to pořád koukám a trápí mě otázka "nošení špíny" a také zimy v zádveří při cestě na záchod. (Vstup WC je v zádveří alespoň nejblíže "čisté zóně".) Nechtěla jsem WC v koupelně, ale když teď nad tím spekuluji, říkám si, jestli by snad nebylo lepší spojit koupelnu s WC, než chodit přes zádveří. Jedná se o rekonstrukci, a to WC v zádveří nám vyřešilo dispozičně hezky přízemí, vešla se šatna se samostatným vchodem atd, no prostě na papíře to vypadá ideálně, ale já si představuju, jak chodím v noci přes zádveří na WC a bojím se, že mě to bude po zbytek života štvát nebo budu dokonce chodit radši na WC do patra:)
Odpovědět
My to tak mame v novostavbe a super...kdyz nekdo potrebuje z venku tak nenataha spinu pres cely dum a i je to takove vetsi soukromi od obytnych mistnosti...a jinak mame zadveri vytapene takze se zimou nemam problem
Odpovědět
Máme přesně jak píše @pezby a jsme s tím taky spokojeni.
Odpovědět
@pezby @asen díky moc za odpověď! To chození ze zahrady a soukromí vidím taky jako plus. Zatím jsem stejně nepřišla na to, jak to předělat a nepřijít o ostatní výhody, tak se s tím asi budu muset smířit.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádi mají a spokojenost (tedy je to koupelna s WC)
Odpovědět
Profilova fotka
tak když je ještě wc v patře (=není úplně jediné, je ještě nějaká možnost při vyloženě výjimečně zadělané předsíňce, výjimečně mrazivé noci,..) = určitě nevadí.
Odpovědět
Máme jako @pezby a @asen 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?