Zhodnocení projektu RD

zdravím, prosím o zhodnocení našeho projektu domu, díky
Odpovědět
Tak nejak nechapu, kde je hlavni vchod. Na horizontale, nebo vertikale? Auto bude mit pekne drahe bydleni, na ukor vaseho, dala bych zvlast nebo jen pristresek. Loznice vedle kuchyne se vstupem z kuchyne? To to moc oddelene mit nebudete....kde mate kotel, zdroj tepla? Rozvody by mely byt co nejblize, tzn kotel, koupelna, kuchyne. Podtrzeno, secteno, za me nic moc.
Odpovědět
Cele spatne. To jste si dělali sami? Doporučuji nasetrit a nechat si poradit na míru vašim potřebám a pozemku. U vstupu má byt společenská část ne ložnice, garaz v obálce domu také spatne. Vstup do ložnice přes kuchyň? Světové strany?
Odpovědět
Profilova fotka
Chybí vám světové strany, garáž v půdorysu domu není dobrý nápad ještě u dětských pokojů. Jak psali výše zkuste sjednotit rozvody vody a odpady. Doporučuji, prohlížet různé hotové projekty. My s mužem si vybrali svoje favority pak jsme si sedli našli jeden podle kterého jsme pak šli k projektantovi a upravili podle našich představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Co nějak takhle... Část vlevo by se dala upravit.
Odpovědět
Superdraha garaz, fura zbytecnych chodeb, k čemu dva vchody?, loznice s nesmyslným vstupem z kuchyne, jeden ze dvou hajzliku pristupny jen z loznice, chybi vam uplne technicka mistnost (kde bude kotel, rekuperace atd), v zadveri nulove uložné prostory - kam date boty, bundy? Zatim to pusobi dost nedomyslene.
Odpovědět
@tomasmartinek Podepisuji to, co psala @Luckavra: Je to hodně špatně. Znovu, jinak a lépe. @barushka0404 Mno to tedy není žádná výhra ta hlavní komunikace středem obýváku 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@pepitocz tak samozřejmě hlavní komunikace uprostřed domu není ideální. hledala jsem nějaký podobný projekt a většina jich měla vchod ze strany.
Odpovědět
díky všem za názory, dům je již dávno postaven a bydlíme v něm. Jen jsem si pro zajímavost chtěl ověřit jací jste tu ,,znalci,, 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@tomasmartinek no to jste teda frajer, všem jste to tady nandal! *tleskanek*
Odpovědět
@zmrz_lina díky díky snažil jsem se
Odpovědět
Profilova fotka
Mně tohle příjde hrozně stupidní. 😄 Jako nějaký důvod jste k tomu měl? Tato stránka je tady od toho, že si lidé vzájemně radí a kritizují občas nějaké ty vady. Ale je to čistě subjektivní pocit toho daného člověka..
Odpovědět
@tomasmartinek Takze uz jste zjistil i v realu, jake chyby dum ma. Jen je skoda tolika milionu za takove chyby, ale nastesti si je platite vy a neplati je za vas ti "znalci" tady.
Odpovědět
Článek se načítá
@puhelin jediné co jsem zjistil je že: nikdy se s ničím nerad na foru které je plné slepic 🙂
Odpovědět
@tomasmartinek Zajímalo by mě jak se Vám tedy bydlí, ač nejsem slepice. Ale jak už zde padlo, v domě není žádná technická místnost, úložné prostory. Chodby jsou uzké a rozbité dveřmi takže vestavné skříně předpokládám taky nemáte. Ale těžko se to posuzuje když není uveden žádný rozměr. Na první pohled dům působí nepromyšleně a odporuje hned několika projekčním zásadám. Ode mě by projektant za tohle zaplaceno nedostal ani korunu.
Odpovědět
@tomasmartinek To je vtipne, protoze vam to tu hodnotil minimalne jeden architekt a jeden pozemak 😄
Odpovědět
@tomasmartinek Sis dneska zapomněl vzít léky, nebo co to tady má znamenat? Nebo ses jen přišel ujistit, že sis postavil špatně dispozičně řešený domek?
Odpovědět
@tomasmartinek A jak se vám v domě bydlí? Chodba skrz spací zónu do obýváku, bez uloznych prostor atd. Ono se koneckonců dá bydlet i v maringotce. Na druhou stranu bydlet v baráku za X mega a vylejzat z designového sprchace do pračky? Kýbl s mopem a vysavač předpokládám, že bude v koupelne taky.. To už radši zůstat v paneláku na sídlišti.. Sorry jako🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Jesteze to ctu, az po tom coming outu 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?