Zhodnocení vybraného projektu RD

Dobrý den, moc prosím o Váš názor. Chystáme se na stavbu RD, momentálně ve fázi výběru projektu. Dost nás zaujal jeden typový projekt (viz fotky). Původně jsme zamýšleli spíše klasický obdélníkový půdorys se sedlovou střechou kvůli plánovaného rozpočtu, tato zajímavější možnost s výklenkem a nižší podlahou (mezipatrem) nad garáží se nám však líbí. Chci se zeptat, zda "komplikace" jako dvě výšky podlahy v podkroví a třetí štít střechy nad výklenkem znamenají značné navýšení ceny realizace takového domu. Netuším jestli se jedná o desítky (řekněme do 100), nebo spíše stovky tisíc kč navíc. Taky uvítám rady a Vaše názory na případné nevýhody tohoto projektu.... děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Vadilo by mi, ze v patre, kde by mela byt klidova zona je umistena pracka se susickou. Za lepsi umisteni bych povazoval TM v prizemi. Tam se ale v tomto projektu neda dojit cistou nohou (musi se pres garaz). Nemam odhad, jestli by se to vlezlo alespon do spodni koupelny. Pak by mi tam jeste chybela satna v patre.
Odpovědět
Případně nějaký nápad umístění schodů u tohoto projektu, aby mohla být podlaha v jedné výši (případně zvednutá nadezdívka, aby byly pokoje nad garáži využitelné)....takhle ty schody delší nevycházejí..a taky zatočení schodů nahoře se mi moc nelíbí (kvůli bezpečnosti apd...) předem děkuji za názory :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?