Zkritizujete nám prosím projekt

Ahoj. Máte nějaké připomínky na projekt tohoto domku? Když začnu zleva, tak tam jsou dva dětské pokoje, které budou pár let propojené. Bude tam chybět ta stěna. Stěnu doděláme až budou děti větší. Nahoře je koupelna - dvojumyvadlo, vana, velký sprchový kout, wc a bidet. Dále se nachází technická místnost s tepelným čerpadlem, pračkou, sušičkou a policemi na saponáty, prací prášky atp. Pod tech. místností je takový kout, minimístnost na pracovní stůl a regál, kde budou šoupací dveře, aby se dala dát pryč celá stěna. Vedle už je jen ložnice. V dolní řadě je vedle dětského pokoje místnost s obývákem, jídelním stolem a kuchyní. Naproti jídelnímu stolu bude piano. Přes celou stěnu jsou velká francouzská okna až do výšky 220 cm. Mezi kuchyní a ložnicí je předsíň. Před francouzskými okny bude venkovní terasa. Mohu vám poslat i projekt bez kvót, kdyby se vám to zdálo nepřehledné. Budu ráda za jakoukoliv kritiku. Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se koukla, ale nepřidala jsi obrázek. :-)
Odpovědět
Mám problém s nahráním projektu. Budh to zkoušet.
Odpovědět
Tak já to mám ve formátu PDF. Ale až přijde muž domů na oběd, tak mi to převede do jiného formátu. :) A pošlu i pohledy. :)
Odpovědět
Snad už to půjde. :-)
Odpovědět
První projekt je bez kvót, aby to bylo čitelnější. V tabulce vedle jsou popsané m2.
Odpovědět
Profilova fotka
Ten blok castecne oddelujici obytny prostor a chodbu bude jak reseny? libi se mi ze mate slusne velke loznice a zadne zbytecne minisatny :-D akorat bych se bala ze v te loznici u zadveri bude citit z kuchyne, ale mozna jsem na to jen prehnane nachylna.. a pak mi jeste prijde od tehle loznice celkem daleko koupelna, predstava ze budu muset chodit podel obyvaciho pokoje rano a vecer do koupelny a v kuchyni/obyvaku uz/jeste bude nekdo vysedavat, mne osobne by to bylo neprijemne, ale ja jsem v tomhle stydlivka..
Odpovědět
@martaveg Šatnu jsme chtěli, ale vnikla by malinká ložnice, tak jsme od toho ustoupili. :-) Mezi kuchyní a obývákem a chodbou bude vysoká stěna až ke stropu. Z chodby bude knihovna, z kuch. a ob. piano. Vedle stěny budou dva průchody. My jsme půl roku bydleli v jedné velké místnosti, kde byly jen dveře do koupelny, dětského pokoje a ložnice a pach z kuchyně občas cítil byl, ale nevadilo nám to. :-) Pokud jsem nepřipálila buchtu nebo cibuli. :-D
Odpovědět
Teď jsem nakreslila kuchyň. Vedle portavinové skříně bych asi chtěla roletu, za kterou by byl 45 cm prostor na konvici, odšťavňovač a a topinkovač. Chtěla bych to mít schované, ale používám to několikrát do týdne, tak aby to bylo při ruce. Ostrůvek by byl nejspíš o 5cm níže než linka naproti. Kvůli sporáku.
Odpovědět
Mezi ostrůvkem a linkou by byl 110 cm průchod.
Odpovědět
Zapomněla jsem na fotku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lmka2 Na kuchyne je tu expert @verunky , tak kdyz budes chtit tak urcite poradi.. Mne by se satna taky libila, ale ne na ukor loznice a hlavne aby byla velka a slouzila i jako prevlekarna, ne jen jako uloziste obleceni.. ale to by uz musel byt baracek/byt jinych rozmeru :-D hezky projekt :-)
Odpovědět
@martaveg My tam původně měli jen šatnovou nudli. :) Tak jsme jí radši spojili s ložnicí. My máme hodně nudlovitý pozemek tak už nemůžeme rozšiřovat. Já jsem hlavně chtěla velkou kuchyň s ostrůvkem a velké dva dětské pokoje. Jeden bude mít necelých 18 a druhý necelých 19 m2. To jim snad bude stačit. A pár let z toho bude jen jedna 37 m2 herna. :) Ostatní už mi je jedno. :)
Odpovědět
Článek se načítá
@lmka2 Ahoj, já bych to takto nechtěla vůbec, není oddělený soukromý a veřejný prostor. Z několika zkušeností-známí-vím, že je všude spousta hluku z obýváku. Ale záleží na vás, jak žijete, jak máte staré děti....
Odpovědět
Mně se to celkově líbí, takový malý domeček, přitom obývací část bude hodně prosvětlená těmi okny :-) jen bych přehodila ložnici za koupelnu...a koupelnu, WC, technickou umístila ke vstupu - to by chtělo trochu promyslet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Oddělila bych stěnou chodbu od kuchyně tak, aby bylo přece jen trochu soukromí u vchodu do ložnice. Ale jinak se mi to líbí. My třeba potřebujeme větší pracovnu, ale pokud se tím u vás myslí jen stůl s PC, proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mně moc pěkný, jednoduchý, vzdušný. Ten společný prostor se mi naopak líbí, je to vzdušný. A řešit nějaký ,,soukromý" a ,,veřejný" prostor? Veřejný je nádraží. Pokud neplánujete mít z domu penzion, pořádat jednou za týden pijády s kamarády, tak bych to řešila. ANO, jsem zastánce otevřených prostorů a né se někde zazdívat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak me tam prave chybi nejaka ta satna, z osobní zkušenosti, mame ji primo vedle chodby a nemuzu si to vynachválit. prevleknout se tam da, není moc velka, řekla bych taky takova nudle,a le ulozi se tam takových věci, že nevim kam bych je jinak davala a hlavne jsou po ruce za me bidet trochu zbytecnost, ale vam se tam krasne vejde. my jsme davali jen bidetovou sprsku k oboum wc a odvede stejnou praci a nezabere místo jinak propojeny prostor je moc pekny, je pravda, ze nekdy neprakticky, když jsou u nas deti a hraji si a manzel se chce divat třeba na tv, ale šla bych do nej zas
Odpovědět
Profilova fotka
technickou by to chtělo někam kde budou mozt být i dveře ven,nošení dřeva a pod,pokud nebudete teda topit plynem,jinak se mi rozdělení prostoru líbí obyvák s kuchyní bude super
Odpovědět
Já bych také vyměnila wc+koupelnu za ložnici ;-) jinak moc pěkný projekt. Na kolik takový baráček cca výjde? bez pozemků samozřejmě ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?