Zkušenosti s developerem ED Group

Ahoj, má někdo zkušenost s touto pražskou firmou? Zvažuji koupi nemovitosti v jejich projektu, ale jimi navržená smlouva je podle právníka jednostranná a pro kupujícího nevýhodná. Bydlíte někdo v byte/domě od nich? Jak probíhalo jednání s jejich lidmi? Běžela stavba podle plánu? Jaká je kvalita zpracování a materiálu?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Také zvažuji koupi bytu od společnosti ED group. Ale informace o společnosti se da najít jenom na wevu ED Group. Vůbbec níc není na internetu o uvedené firmě. Našla jsem par odkázou s informaci o firmě ED group, ale je tam furt rozlišná informace. Prosím Vás, nakonec máte s tím developerem nějaké zkušeností?
Odpovědět
Zdravím! My jsme se nakonec rozhodli do toho jít i bez referencí a dnes už muzu říct, že jsme vybrali dobře. Po poradě s právníkem jsme udělali pár změn ve smlouvě, abychom měli klidnější spaní... ale jednání developera bylo velmi korektní. Stavba mela mírné zpoždění, Ale samotná koupě proběhla až neuvěřitelně hladce, podklady pro banku i katastr dobre připravené, developer zařídil vše, co zařídit měl. V domě máme vše co jsme chtěli, kvalita provedení je skvělá. Ještě teď resime nějaké nedodelky, a jak developer, tak stavební firma se snaží vše dotáhnout do konce. Vzhledem k ceně nemovitosti to byly trochu nervy, ale dopadlo to všechno podle našich představ a jsme spokojení!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@lenuse123 Mohu se zeptat o jaky projekt se ve vasem pripade jednalo? Zvazuji koupi bytove jednotky v jejich novem projektu Michelsky Park. Dekuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Vše asi OK, ale smlouvy dát ke kontrole právníkům...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, takze po peclive komunukaci s developerem vsechno na 100%, do projektu jedu, neni se ceho bat. Nekterych pravdepodobne odradilo zneni smlouvy - je opravdu hodne tezce psana, ale po schuzce s developerem vse vyreseno... takze pokud ma nekdo pochybnosti, vyznacit vse ve smlouvach a resit s pravnikem a ptat se... stoji to za tenhle projekt... kdyz srovnam co nabizi Finep nebo jiny developer, neda se to srovnat...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?