Zkušenosti s firmou GOSTAS s.r.o.

Dobry den, ma nekdo zkusenosti s firmou GOSTAS? Stavel s nimi nekdo? Dakujem za kazdu reakciu
Odpovědět
tez se pripojuji s dotazem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Firma jak má být...nechci přehánět, ale 100% přístup po všech stránkách. Postavili jsme, a jsme spokojení. Přístup i výsledky lidí z firmy je naprosto profi. Vše je rovné, přesné, poctivé, podle postupů, jejich stavební dozor si to sám hlídá, i z toho důvodu, že pak další postupy jsou vezproblémové a vše sedí bez přehánění na milimetry (zdivo, otvory-když jsem přeměřoval otvory pro okna-vyšlo to na milimetry, zdivo také, omítky, podlahy-vše rovné a přesné) ..... asi tak, jak by si to člověk představoval. Jen jsme si museli na tuto firmu počkat, což se rozhodně vyplatilo. Měli jsme totiž předchozí špatnou zkušenost-na předchozí menší stavbě jsme se poučili, že najímat kohokoli odkudkoliv se zatraceně nevyplatí-nikdo za nic pořádně neručil, jednotlivá řemesla byla tost hrozná a např. křivost zdí musela nákladně dorovnávat následující parta zedníků, která ale také nebyla stopro... Oproti tomu Gostas fungoval skvěle a když si to opravování závad připočítáte, tak je to vlastně i s úsporou. Protože žádné vícepráce z problémových řemesel nebyly.
Odpovědět
Já před Vámi smekám, pane Zenisku... Měli jste předchozí špatnou zkušenost s jinými firmami, spousta problémů, a pak jste narazili na GOSTAS, kde šlo vše perfektně. A Vy jste se po celou tu dobu ani jedenkrát nepotřeboval s ničím poradit, sdělit negativní ani pozitivní dojmy, až teď, kdy už je postaveno, procházíte Modrou střechu a čirou náhodou narazíte na několik let staré diskusní vlákno o firmě GOSTAS, neváháte se zaregistrovat a vychválit je až do nebe... 🙂 Takovýto nezištný a uvědomělý občanský postoj se dnes hned tak nevidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@horst_fuchs hledám teď firmu na solarní panely a zároveň reference na konkrétní firmu a našel jsem jen negativní....takže jsem se té firmy zároveň začal bát. Zkusil jsem hned jako protipól firmu Gostas, se kterou máme jen dobrou zkušenost (dozor jsme si dělali sami-a denně a všechno bylo vzorné). A HLE?.....nenašel jsem vůbec žádné reference-nic jsem "nevygoogleil". Tak jsem něco napsal. My když jsme hledali firmu, bylo to také dost složité. Třeba to někomu pomůže...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?