Zkušenosti s firmou Precis

Profilova fotka
Dobrý večer, máme v plánu stavět bungalov Tereza 2 http://www.precis-mp.cz/Produkt/rodin.... Máte někdo s touto firmou zkušenosti, právě stavíte nebo už máte postaveno? Předem moc děkuji za reakce.
Odpovědět
1
2
@jannice Tak tuhle diskuzi si ráda přečtu. Taky mě to zajímá, až budu jednou stavět. Jejich projekty se mi celkem líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@kofinka Ať hledám, jak hledám, tak nikde na internetu žádná reference od někoho, kdo už s touto firmou stavěl. Tak asi budeme první :-) (myšleno s recenzí).
Odpovědět
Máme individuální projekt a spokojenost. S panem Pavelkou se dá domluvit, na práci mají různé party. Dříve dělali jen hrubou stavbu, nyní dělají i dokončovací práce. Takže do spolupráce s nimi půjdeme asi znova, na jaře s nimi chceme dělat fasádu :-)
Odpovědět
@nikieda Ale když se dívám na tvůj domek, tak ten není od něho ne ? Protože ten odkaz co tam máš u jedné fotky, je úplně na jinou projekční kancelář.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikieda Tak to jsem ráda, že mám od tebe kladnou zkušenost, děkuji. Dneska se člověk bojí, aby někomu nenaletěl a nepřišel o peníze. Baráček máte moc hezký (co jsem viděla v albu). Jsem na nás zvědavá, jak nám to všechno dopadne.
Odpovědět
@kofinka Odkaz je na architekty, kteří domek navrhovali, Precis nám dům realizoval :-)
Odpovědět
@jannice Myslím, že pokud zvolíte jejich typový domek, bude to úplně v pohodě, už jich postavili více a mají to vychytané. Držím palce, ať máte domek podle svých představ!!!
Odpovědět
@nikieda Já bych hrozně ráda viděla ten jejich domek v reálu. Jen mě teda štve, že skoro všechny podobné typové projekty prostě nepočítají s druhou garáží. Kdo má v dnešní době jen jedno auto. Většinou jsou v rodinách auta dvě.
Odpovědět
Profilova fotka
@kofinka Tak oni na stránkách mají reference. Já si našla domy v Praze, středních Čechách, ale kdo by to jel objíždět a zvonit lidem na zvonky, že? :D
Odpovědět
@kofinka Typový projekt, který počítá se dvěma auty a zdá se mi dost dobrý- Firma Futur -projekt bungalovu Zuzana. Je stavěn dokonce stejnou technologií - Durisol. My máme postaveno z Veloxu (to je hodně podobné) a po 3 letech bydlení maximální spokojenost.
Odpovědět
@kofinka podle mě by neměl být problém, abyste se s firmou dohodli a garáž změnili na dvougaráž ;-) Je to jen o domluvě a i typové domky se dají měnit, si myslím :-) My jsme stavěli individuál kvůli svahu, který jsme chtěli využít v náš prospěch. A klidně si řekněte o reference a objíždějte, to je podle mě normál, tedy alespoň my jsme to tak dělali :-)) Ať už jsme chtěli dům, okna, prostě jsme se s firmou domluvili a jeli se podívat na realizace ;-)
Odpovědět
@nikieda To je mi jasné, ale mě šlo spíš o to, že ten dům je s tou jednou garáží takhle hezky navržený, vyváženě a ladí to k sobě. Když se k tomu jen tak přidá ještě jedna garáž, už to nebude ono. Ta dvojgaráž bude skoro větší jak dům. Prostě by mohli začít dělat i návrhy hezkých a ne přehnaně velkých domů s dvojgaráží.
Odpovědět
Článek se načítá
@aneri53 brr jsem se úplně obsypala při pohledu na ten projekt. Jak já nesnáším tyhle MC Donalds domečky. Mě se líbí styl domů, co dávala odkaz @jannice Hezky čistý design. Ale chápu, že někomu se to prostě líbí. Vkus lidí je různý a nikomu ho neberu, ale za mě ne :-)
Odpovědět
@kofinka Jasně, projekt se může přizpůsobit, mě šlo spíš o půdorys a rozmístění místností - to se mi zdá dobré, je zde dost úložných prostor, které většina domků postrádá. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kofinka Ještě se nám líbí projekty od firmy www.euroline.cz , tak zkus mrknout. Já si tam schválně navolila dvougaráž a to už je přeci jen jiná cenová kategorie, než co potřebujeme my - http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... . My máme rezervaci na pozemek u Prahy a pozemek stojí skoro stejně jako menší dům na klíč :-| . Pozemek je mírně do svahu a ještě je tam skála. S garáží pro jedno auto bude tedy dům a další parkovací stání bude/budou pod domem...prý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikieda jééé my máme taky postavenou hrubou stavbu od firmy Precis a musím říct,že bez problémů,co slíbili splnili a taky rychle,jednání s panem Pavelkou bylo super,jsme moc spokojení a můžeme jen dopopručit,asi jsme taky měli štěstí na dobrý party,každá dělá něco jinýho jedna základovku(ta parta byla trošku horší :-(),druhá hrubou stavbu třetí krovy a čtvrtá střechu :-) takže za nás dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jannice ahojky ,nám stavěla firma Precis hrubou stavbu ,bez jediného problému,p.Pavelka byl ochotný a vstřícný ke všem našim upravám v jejich typovém projektu,nemáme k firmě žádné výhrady,co slíbili splnili a rychle...takže já můžu jen doporučit,dostala jsem doporušení od našich známých,kteří s nimi stavěli dva domy a byli taky spokojení ...takže doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@waliwana Jéé, tak to jsem ráda za kladnou reakci, děkuji. Taky jsme měli vybraný dům, který stavíte vy, ale nakonec jsme museli kvůli pozemku zvolit jiný :) Ještě jsem se chtěla zeptat, jak jste to měli/máte s "přefinancováním" domu, ale koukám, že píšeš pouze o hrubé stavbě. Pokud by bylo nějaké info od známých ohledně navýšení nákladů na vnitřky domu (nelíbil se jim nabízený standart), byla bych ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jannice ahojky :-) no my jsme si nechali jen hrubou,protože se nám zdálo dodělání domu od nich dooost navýšené.jen třeba na komíně o 25 tisíc ,což nám přišlo dost...tak nám to bude dodělávat místní zedník ,protože my jsme s manželem naprostí laici |:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, no to je opravdu velký rozdíl :-| Nám pan Pavelka říkal, že se určitě domluvíme, že není problém, aby nám dodělávky dělala nějaká jiná firma nebo přímo oni. . Jen nás bude honit čas, protože budeme platit jak hypotéku, tak pronájem bytu v Praze a žádné známé na dodělávky, kteří opravdu umí neznáme. No, uvidíme, jak to všechno dopadne...snad dobře a k naší spokojenosti. @waliwana
Odpovědět
Profilova fotka
@jannice jasně že to dopadne dobře,a pokud se s p.Pavelkou domluvíe tak on to určitě dodrží :-) držím pěsti a budu sledovat pokroky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, můžu se zeptat na Vaše zkušenosti s firmou Precis? Chtěli bychom do půl roku začít stavět, pravděpodobně novinku z jejich nabídky Elišku - http://www.precis-mp.cz/Produkt/rodin... Ráda bych se dozvěděla o cenovém rozpětí, zda opravdu dodrželi původní cenovou nabídku apod. Chtěli bychom asi jen hrubou stavbu. Za jakékoliv informace budu vděčná! emoticon
Odpovědět
Profilova fotka
@holinka01 Tuto diskuzi jsem zakladala a muzu rict, ze na cem jsme se s firmou domluvili, to platilo. Delali nam hrubou + je mozna jeste vyuzijeme na fasadu.
Odpovědět
Za nás - hrubá stavba šla rychle, chtěli jsme s nimi pak dílčí smlouvy na ostatní práce (aby to nebyl dům na klíč, ale dalo se to víc ohlídat) - a pak to začlo váznout. Samotné odvedení práce - spokojenost (až na pár vychytávek, co nebylo napoprvé), ale komunikace s vedením. Na dlouhé lokte. Mají toho moc? možná. Ale stojí nás to nemalé peníze a aby se pořád něco posouvalo nebo docházelo k tomu, aby týden nikdo nereagoval na telefony, SMSky,... to stojí navíc i čas a nervy. ČIli za mě - až tuto stavební technologii (materiál) bude nabízet i jiná firma, vyzkoušela bych někoho jiného. Zde nejsme spokojeni s komunikací.
Odpovědět
@jannice Děkuji za reakci. Uvažujeme také pouze nad hrubou stavbou, ale zatím netuším, koho na ty další práce, takže asi také uvidíme až bude hrubá stavba stát. Klidně i za doporučení dalších jejich prací budu moc ráda. @zelvik Moc děkuji! Snad se brzy ozvou a vše se vyjasní a zrychlí. Chceme se na ně otočit pouze s hrubou stavbou, tak budu doufat, že nenastane žádný problém. Ještě jednou děkuji a přeji pevné nervy!
Odpovědět
Profilova fotka
@jannice Ahoj, vybrali jsme si stejný dům, který vy právě stavíte. Moc by mě zajímalo, klidně do zprávy, jaký je váš finanční odhad oproti ceně na klíč, kteoru nabízí pod hlavičkou firmy precis komplet. Cena za tento dům na klíč je 2,5mil. a to mi nepříjde poměrně nízká částka v porovnání s jinými firmami používajícími stejnou technologii. Naopak jen nacenění hrubé stavby mi až tak levné nepříjde. Jsem z toho trochu zmatená, protože se dočítám, že stavby z durisolu vyjdou lehce dráž než cihly, ale my se na tuhle cenu nedostali ani za kvalitní dřevostavbu při poptávkách. Díky za jakoukoli reakci :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@jannice Ahoj, taktez zvazujeme stavet s Precisem. Muzu se zeptat jakym zpusobem jste resili vnitrky? Cena, kterou jste si stanovili na zacatku, platila nebo doslo k nejakemu zasadnimu navyseni?
Odpovědět
@jannice Ahoj, taktez zvazujeme stavet s Precisem. Muzu se zeptat jakym zpusobem jste resili vnitrky? Cena, kterou jste si stanovili na zacatku, platila nebo doslo k nejakemu zasadnimu navyseni? diky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@teres13 Ahoj, my si od nich nechali dělat hrubou + nám zatím dělali vnitřní omítky. Na čem jsme se domluvili, tak to platilo. Na ostatní práce jsme si najímali party dle doporučení (zrovna teď podlahové topení + vylití podlah). Ještě budeme firmu kontaktovat ohledně nacenění fasády a ohledně dlažby. Dle mého opravdu záleží na domluvě. Nestalo se nám, že by řekli cenu a po dokončení prací byla cena větší. A pro jaký domek jste se rozhodli?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@jannice Dobrý den Rád bych postavil domeček nedaleko Prahy a sháním recenze právě na RD Tereza2 který zmiňujete na začátku příspěvku. Chtěl bych se zeptat, zda-li jste s domečkem spokojeni, popř. jestli bych se na domeček mohl podívat,nebo alespoň na fotkách. Předem děkuji za odpověď.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?