Zkušenosti s programem na tvorbu projektu

Profilova fotka
Dobrý den, můžete prosím doporučit, nejlépe z vlastní zkušenosti, program pro tvorbu projektu domu? Nemám v plánu fušovat projektantům do řemesla :) jen bych tomu svému náčrtku dala formu. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Autocad....
Odpovědět
Treba Google Sketchup
Odpovědět
Archicad, minimálně verzi 18
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@kateee1111 pokud vám jde čistě jen o překreslení náčrtku půdorysu, tak já můžu doporučit online program homestyler floorplan, zdarma. Pro představu to stačí, řekla bych, dostatečně. :-) Na projekt domu to ale samozřejmě není - spíše pro tu vizualici a představu
Odpovědět
https://planner.roomsketcher.com/
Odpovědět
@kateee1111 já to kreslil na čtverečkovan papír, i když zejména proto, aby na tom mohla pracovat případně i manželka a bohatě to stačilo. I na čtverečkovaném papíře to vypadá velmi slušně, když tomu dáte patřičnou péči. Jinak ovládám jak 2d, tak ještě trochu i 3d "kreslící" programy. Když to s takovými programi umíte, tak je to samozřejmě efektivnější, ale otázka, jestli se vám časově vyplatí se v tom učit. Autocad je na jednoduché 2D kreslení asi nejlepší, je sice placený, ale pokud se nic nezměnilo, tak bývávalo prvních 30 dní zdarma. Jinak já používám Draftsight, který je po registraci zdarma a je více než slušnou alternativou k autocadu.
Odpovědět
Pro jednoduché skicy doporučuji TinkerCad, je online zdarma.
Odpovědět
Kreslíme si v programu Homestyler. Je zdarma a uživatelsky přátelský. Umí půdorys a po přepnutí se člověk může procházet uvnitř i vybavit prostor nábytkem z katalogu tohoto programu.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem za reakci a tedy, jak jsem dopadla??? Není nad tužku, papír a gumu :) s tím se dá pracovat všude a nezabere mi to ani tolik času (ale nebudu to mít zas tak pěkné, jak někteří :( ...... no co už :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?