Zkušenosti s projektanty (Vysočina)

Vybíráme projektanta na stavbu RD, rozhodujeme se mezi třemi. Máte někdo zkušenosti s některým z nich? Masterplan (Ing.Hulínský), Jaroslav Dvořák (Havl.Brod) a Jaroslav Hvězda (Jihlava). Díky
Odpovědět
@aludanewra Žádného osobně neznám; pánové Hulínský a Dvořák jsou stavební inženýři s autorizací pozemní stavby, pan Hvězda není v seznamu autorizovaných osob ČKAIT ani ČKA.
Odpovědět
@pepitocz děkuji za info, může se zeptat co to pro nás znamená, kdyby jsme p.Hvězdu vybrali? Potřebujeme projekt i veškeré vyřízení všeho.
Odpovědět
@aludanewra Já bych panu Hvězdovi zavolal a zeptal se, kdo bude autorizovat projekt (kulatým razítkem). Třeba s někým spolupracuje...Nevím, čím vás tak zaujal, Vysočina je plná architektů a stavebních inženýrů...
Odpovědět
@pepitocz dostali jsme doporučení od známého.. A doporučil by jste ještě nekoho jineho?
Odpovědět
Profilova fotka
My mame skveliu zkusenost s DecoEn :-) z dolnihi Mesta Ing. MACHEK
Odpovědět
Profilova fotka
Nám dělal projekt pan Dvořák z Havlíčkova Brodu - pak jsem ho doporučil i 2 sousedům a dělal také projekt. Sice to občas trvalo, ale jinak spokojenost.
Odpovědět
@jancu01 to už je dost z ruky, ale děkuji. Koukám, že stavíte v Brodě, tak si Vás dovolím sledovat :D Kdybych hledala reference na firmy :)
Odpovědět
Nám dělal projekt Q-Design (Ing. Veselý) z Jihlavy a byli jsme velmi spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme hledali na Vysocine a nakonec vsechny trumfli Brnaci:) cohab.cz. Nemeli problem prijet, na pozemek, urady, ...
Odpovědět
Zdenek Hulinsky dělal prijekt nám, ještě když byl sám na sebe , cca 2 roky zpet vcetne vybehani dokumentů. Za 3 měsíce od první schůzky hotový projekt včetně povolení
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, aktuálně spolupracujeme s panem Hulínským z Masterplan projektanti. Je to jedním slovem peklo. Špatná nebo žádná komunikace, odmítání osobní schůzky, arogantní jednání, nedodržování termínů. Projekt jsme začali řešit v červenci 2021 a doteď není stavební povolení ani zařízené vyjádření všech dotčených úřadů. Spoustu věcí za ně řeší náš stavbyvedoucí, který nám doslova vytrhl trn z paty. Počáteční vystupování pana Hulínského naprosto neodpovídá jeho způsobu reálné práce a komunikace během ní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, neprojektoval někomu z vás ing. Petr Šimek? (Jihlava, Havlíčkova). Děkuji za případnou zpětnou vazbu.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?