Znáte šikovného projektanta ze Zlínska?

Profilova fotka
Ahojte. Chceme se pustit do stavby domečku, takže začínáme shánět nějakého šikovného projektanta z okolí Zlína nebo Vsetína. Takže pokud máte někdo zkušenosti a kontakty a můžete se s nimi podělit, budu ráda. Chceme stavit svépomocí, takže je pro nás cena dost důležitá. Už máme konkrétní představu, jen to potřebujeme dát na papír a razítko. Díky za odpovědi :-)
Odpovědět
Dobry den, mohu vam nabidnout moje sluzby, pokud by vam nevadila telefonicka a mailova komunikace. Na ceně se da vždy dohodnout. Projektovou dokumentaci na stavebni povoleni bych vam mohl pripravit behem jednoho mesice. Muj kontakt je Petr Fiala, mikano1@seznam.cz, 608838623 - jinak mam vizitku v katalogu firem tu na strankach. S pozdravem a na pripadnou spolupraci se budu tesit. p. Fiala
Odpovědět
@mikano1 Oslovila bych vás jako projektanta také, ale nejste uveden na seznamu autorizovaných osob. Takže vlastně nechápu, jak můžete nabízet zpracování projektové dokumentace RD pro stavební povolení. Autorizační razítko je pro zákazníka nejen potřebnou nutnou formalitou ve vztahu ke stavebnímu úřadu (jinak je projekt bezcenný), ale i zárukou potřebných znalostí projektanta. Vy zatím nabízíte pouze kresličské a grafické práce, ne?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
my měli projektanta a co se týč ceny a projektu jsme spokojeni,hlavně netrvalo to dlouho a byli jsme s ním denně v kontaktu a vždy nám vyšel vstříct. jen okna jsme po něm chtěli měnit asi 10 x. myslím pohledy.fakt jsme si každou chvíli něco vymýšleli. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?