Prodej nebo pronájem bytu P4 - Modřany

Profilova fotka
Na jaře se budeme snažit pronajmout byt na Belárii - nemáte někdo ponětí, jak se tu nyní pohybují ceny podnájmů? nalézám jen staré inzeráty... Související otázka - co byste jako podnájemníci od majitele chtěli za vybavení? resp. s jakým minimem je vhodné byt pronajímat? (ráda bych si všechno přestěhovala, vč. linky, takže asi budeme muset dokupovat nové) Jak moc se vybavení odráží na ceně? Jaké máte osobní zkušenosti s poničením bytu/vybavení? Pokud pronájem nebude fungovat, nebo bude nouze o peníze, byt prodáme. Takže kdybyste měl někdo výhledově zájem o jedno či druhé, dejte vědět! ;-) :-)
Odpovědět
To záleží na spoustě věcí. Jak je ten byt velký, dispozičně řešený, jaké jsou náklady na energie atd. Co se týče vybavení, tak nějaké minimální byste tam asi mít měla. Kuchyňská linka určitě. Zbytek už záleží spíše na tom, jaké nájemce si najdete. Bohužel co jsem mohla vidět, velice často se stává, že nájemníci byt závažným způsobem poničí. Je proto dobré si za byt vybrat vratnou kauci a uvést v NS, že v případě poničení vybavení, které bude nad rámec běžného opotřebení se tyto škody budou hradit s oné kauce. V případě, že k poničení nedojde je kauce v plné výši vratná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela1122333 tak jasně, zajímaly by mě ceny obecně, třeba v nějakém rozmezí, za m.... Konkrétněji - 2+kk, 68m, bez balkonu. Energie se tu spotřebovává jen elektrika, vzhledem k novostavbě je spotřeba podprůměrná. Ta linka mě trochu trápí, na jednu stranu jsme si říkali, že kdyby si sem někdo nastěhoval linku, nechtěl by se za pár měsíců zase stěhovat :-D jiné vybavení právě moc v plánu nemám, ale sonduji, jak se věci obvykle mají... (bydlela jsem zatím jen ve 2 podnájmech a dost se to lišilo) Samozřejmě plánujeme typ nájemníků slušné, rozumné, pořádné a spořádané - ale bůhví co přijde, že....
Odpovědět
@zuzekk pronajimame byt na Vinohradech 2kk 50m,zarizen nabytkem a nove po rekonstrukci.Vzali jsme si kauci jeden najem.Celkove nam plati najem s inkasem 14tis.Najemniky mame cizince -mlady slusny par.Smlouvu nam udelal pravnik aby sedela dle NOZ.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně si myslím, že bez linky se to pronajmout nedá. Většina lidí bere pronájem jako prozatímní řešení (na pár měsíců nebo let) a nebude kupovat linku, kterou pak v podstatě nevyužije. Ve Vršovicích pronájem 1+1 vč. linky a energií 10 tis.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@tometa psalas před dvě aroky tu cenu pronáju, změnili jste to, jak se pořád zvyšují?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?