Bydlíme nad sklepem, nebude plovoučka studená?

co je lepší lino nebo plovoučka, bydlím nad sklepem budu mít zateplení ale i tak mám strach když dám plovoučku, že to bude studené.
Odpovědět
Profilova fotka
no podle mne bude studené i lino...kdyby jsi se rozhodovala mezi kobercem a plovoučkou tak to potom ano...to by plovoučka měla mínusové body ale takto je to skoro stejné podle mne..
Odpovědět
nevím jak se rozhodnout furt hledám pro a proti
Odpovědět
Profilova fotka
Použil jsem jako izolaci pod plovoučku 5 mm XPS izolaci pod plovoucí podlahy (tedy žádný 2mm Mirelon) a nezdá se mi to studený. Ale nebydlím nad sklepem, mám pod sebou byt.
Odpovědět
Profilova fotka
Takhle to nějak vypadá při pokládce. Koupeno v ...Obi
Odpovědět
bydlení nad sklepem = kvalitní koberec, po 7 letech v takovém bytě vím o čem mluvím:) ale zase v létě je tam velmi příjemně...:)
Odpovědět
Profilova fotka
:))) nad sklepem je vždy lepší, než přímo na zemi :) v zimě zem promrzne a sklep jistě ne, nebo je to mrazící sklep? :) a jestli jde o pocit chladu, tak plovoučka je chladnější, než měkké lino :), máme :)
Odpovědět
@garsonka My momentálně bydlíme nad sklepem a máme v místnostech koberce-vysoké huňáče,v chodbě a kuchyni lino a je to znát.
Odpovědět
Taky máme plovoučku z Obi, pod ním vyrovnávací podložku cca 5mm a přijde mi to studené. Sice to nemáme nad sklepem, ale teď v zimě je to teda studené dost. Bez přezůvek se chodit nedá. V létě to asi bude fajn, ale na zimu nic moc. Proto jsem včera koupila první koberce :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme bydleli taky nad sklepem v minulém bytě a od podlahy bylo studeno. Měli jsme obyčejné lino a investovali jsme peníze do kvalitnějších teplých koberců. V chodbě, kuchyni a koupelce bylo lino a bylo to cítit, hodně studeno na nohy.
Odpovědět
Profilova fotka
plovoučku máme studenou i tak, a nad skepem nejsme....a máme i izolaci...
Odpovědět
asi záleží jak kde, já bydlela 5 let nad sklepem v paneláku a vzhledem k tomu, že hned pod podlahou vedly teplovodní trubky, přes 2 pokoje vedly stoupačky, tak jsem v podstatě vůbec netopila, teď to mám s topením horší :-D
Odpovědět
my máme v ložnici dřevěnou podlahu, jsme přímo nad sklepem, pak bude dřevěná podlaha v celém domě a zima nm není teda :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zrovna jsem chtěla napsat,,, dřevěná podlaha bude supr, když někdo nechce koberec :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?