Byt 3+1 bez obývacího pokoje

Dobrý den. Budu rekonstruovat byt 3+1 v paneláku, ale nechci obývák (sedačka, velká TV, konferenční stolek. Potřebuji spíše prostor pro soukromí 3 dětí (2 studují VŠ) , které obsadí 2 pokoje takže plánuji spojit ložnici s menším obývákem (lounge), místnost je s balkonem. Byt je teď prázdný, nachystaný k rekonstrukci, některé stavební úpravy na něm už jsou. Chtěla bych poprosit, pomohl by mi někdo s návrhem, případně zaslal fotku, jak to má doma? Děkuji vám předem a těším se.
Odpovědět
@mille pokud hledáte inspiraci tak na to byl pěkný díl v pořadu CT Bydlet jako - V Kostce. Dělali tam myslím mamince v obýváku ložnicovou část. https://www.ceskatelevize.cz/porady/1...
Odpovědět
@artep1987 Děkuji za inspiraci
Odpovědět
Profilova fotka
Chtělo by to přidat alespoň nákres půdorysu, takhle je těžké poradit, když nevíme, jak ten byt v současnosti vypadá.
Odpovědět
@maty56
Odpovědět
@maty56 Omlouvám se za předchozí příspěvek, neumím jej smazat. Tady přikládám i nákres bytu.
Odpovědět
@mille Většinou se tohle řeší rozklápěcí sedačkou nebo v případě více financí například nějaká výsuvná postel/vyklápěcí postel, třeba z vyvýšeného "pódia".
Odpovědět
V diskusích o bydlení na jednom zpravodajském serveru se pohybuje Ing. arch. David Dobeš, který dělá moc pěkné návrhy na rekonstrukce bytů dle nejnovějších trendů. Viz např. nedávný článek "Poradna architekta: Chtějí dvě děti, byt 3 + 1 plánují na dekády dopředu", kde v diskuzi je jeho příspěvek druhý shora. Můžete posoudit sama, jak to on vyřešil.
Odpovědět
@pekelnice80 Děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?