Byt se zahrádkou, jak jí upravit aby jsme měli soukromí?

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, zda tu někdo bydlí v bytovém domě, u kterého je zahrada. My to tak máme a máme na zahradě každý byt svůj plac (cca 100m). Chci se zeptat, jak takovou malou zahrádku zařídit, aby byla hezká a člověk tam měl trochu soukromí. Řešil někdo? Děkuji
Odpovědět
@1petule1 ahoj, my také máme byt se zahrádkou, zatím zvelebujeme, není hotovo, nad to letos doděláme. Každopádně v albu mám návrh zahrádky. Máme tam skleník, ten už tam byl, takže ten využijeme na pěstování jako užitkový, zbytek zahrádky jsme na podzim zatravnili, podél skleníku bude pruh jahod, na jednom jeho konci v rohu zásobník na vodu a na druhém malá bylinková zahrádka. pak už jen tráva a posezení. Máme krajní zahrádku, takže z jedné strany zeď, druhou stranu chceme od čumilů oddělit tím, že tam dám takový ten mřížovaný plot a k němu dám maliny a ostružiny - ty mi zahrádku opticky oddělí, a navíc budu mít ještě vlastní ovoce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1petule1 také máme byt se zahradou, hodně sousedů má živý plot z thují, my jsme napodzim nasázeli na jednu stranu ovocné keře, naproti terase chci nahoru na svah (máme vysvahování) různé keře a stromky okrasné a z třetí strany bude zahradní domek a také nějaký keř. někde v prostoru bych si představovala jahodovou pyramidu a také bych chtěla bylinkový záhon. Podel domu alespon tři velké truhlíky na rajčata :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?