Cena rekonstrukce - jak moc nás natáhli?

Co byste prosím považovali za adekvátní cenu za následující (materiál i práci)? - vybourání a nové postavení cca 15 metrů příčka (sádrokarton) - sádrokarton snížení stropy (cca 16 metrů čtverečných) - cca 20 metrů čtverečných položení dlažby (zde pouze práce) - obložení záchod a kouplena (zde pouze práce, materiál vlastní) - nové omítky a výmalba byt 3+kk - nová elektřina v celém bytě 3+kk - obložení zeď za linkou cca 15 metrů čtverečných (zde jen práce) děkuji moc každému, kdo přispěje, za ochotu
Odpovědět
Když to sečtu, tak adekvátní cena je dle mě okolo 200 tisíc, pokud je elektrika i včetně vypínačů atp.
Odpovědět
Škoda že se tu tyhle dotazy neobjevují před realizací... ušetřilo by to spoustu dohadů a asi i peněz. Jestli je sdk a strop v m2, tak já bych viděl reálnou minimální cenu cca 80-90tis + omítky (ze zadání se nedá určit kolik m2 jich v bytě máte).
Odpovědět
Běžná cena např. za rekonstrukci bytového jádra se pohybuje kolem 100-120 tisíc. Tohle je větší, takže klidně do těch 200. A příště si raději nechte udělat dokumentaci včetně rozpočtu, oslovte více firem a nikdo vás pak nemůže odrbat. Tohle jsou důsledky, když nechtějí lidé "zbytečně" dávat peníze za dokumentaci, protože to je přece hloupost za pár lejster.
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím 150-200 dle přesných výměr omítek apod, ale kolik jste platili ve skutečnosti?
Odpovědět
Profilova fotka
já bych také dohadla tak min 150tis
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?