Cena rekonstrukce - umakartové jádro

Profilova fotka
Kolik bych asi měla počítat s cenou při vybourání umakartového jádra, chci-li mírně změnit dispozici bytu? Máte doporučení na nějakou firmu (prosím do zprávy)?
Odpovědět
Dobrý den, těžké odpovědět, protože neznáme přesné zadání. Výsledná cena velmi záleží na zvolených materiálech a technických řešeních. Obecně ale počítejte s částkou 200 - 300 tis. v závislosti na zvolených obkladech, zařizovacích předmětech, jestli bude koupelna s podhledem, nebo jen štukovou omítkou, zda zasunovací dveře budou zajíždět do pouzdra, nebo po stěně, vana bude s masáží, nebo bez, jaký bude koupelnový nábytek atd. S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
150234,- Kč
Odpovědět
asi jsem z jiné planety ;-) koukněte ke mě do fotoalba - dělali jsme komplet rekonstrukci celého bytu vč. rozvodů, zateplení stropu, elektriky, dispozice atd... a cena byla vč. kuchyně atd... 500 000... 300 000 jen za koupelnu takové velikosti a wc je mimo. Koupelnu si zvládnete vybourat sami - dva chlapi stačí a ušetříte hodně peněz, najděte si šikovného zedníka, většina umí i obkládat, elektrikáře a vodaře. Nic jiného nepotřebujete a vyjde vás to mnohem levněji než od firmy. Obklady a zařízení si vyberete v jakékoli prodejně sanity. Na dveře si zadáte poptávku u několika firem a máte vyřešeno. Jinak pokud nemáte odpor k řešení KK, navrhuji uzavřít vchod do kuchyně a vytvořit si tam komoru - odkládací prostor pro cokoli je velmi šikovný a hodí se.
Odpovědět
jde o to kdo vám to bude dělat a jaké věci do koupelny budete chtít dál
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?