Jak nejrychleji "namontovat" zárubně?

Zdravím všechny zdejší a rád bych se zeptal. Když jsme koupili byt, zlikvidoval jsem staré zárubně s tím, že namontuju kolejničky a dveře budou na pojezdech. Jenže pak mi došlo, že stěny jsou křivé a dveře by se měly do něčeho zasouvat, aby nebyla vidět případná díra mezi zdí a zavřenýma dveřma. Bohužel jsem nenašel nějakou inspiraci, takže jsem začal zvažovat, že bych koupil klasické dveře, jenže kdybych tenkrát nezlikvidoval původní zárubně, koupil bych obložky a měl bych klid, jenže teď musím koupit a nainstalovat nové zárubně a hledám něco, co bych nemusel zdít. Prosím o nějakou radu, případně odkazy, jak si co nejsnáz nainstalovat dveře :-D Umím vrtat, řezat, šroubovat, ale když jsem se pokoušel něco zdít, či natahovat, bylo to sice funkční, ale né moc estetické :-D Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
a když se dávají klasické nové dveře a obložky, tak se to zdí?? Myslela jsem, že se to dává bud na pěnu nebo nějak jinak.......myslela jsem, že je to už čistá práce a ne zedničina.
Odpovědět
@gloomik oblozkovy zárubně a dveře, nic se tam nezdi...
Odpovědět
buď klasické obložky, možná ještě posuvné na stěnu, pokud chceš design.... Obložky si uděláš i sám, stčí svěrky, vodováha a nízkoexpanzní pěna :)
Odpovědět
obložky tady bude problém protože jedna stěna nemá kus zdi a druhý otvor nemá 2x kus zdi kam obložku přidělat vemte si truhláře t udělá atypické obložky na kterých budou dveře držet
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?