Je kuchyně o 15 m2 veliká?

Dobrý den, prosím chci se zeptat budeme mít místnost obývák+jídlena+kuchyně dohromady a celkem to má 43,3 m2. Obývák má cca 12,6 m2 z něj půjdou ještě malé schody do podkroví do pracovny, jídelna má cca 12 m2 a kuchyně má tedy 15 m2, mám v plánu udělat dvě L linky, protože tam máme i 2 okna, máme jednu dcerku a další je na cestě, tak jsem myslela až budeme kuchařit, aby jsme si nepřekáželi.. :-) Obývák by bylo opravdu jenom stolek gauč a televize, nic víc.. Ale teď mám z tý kuchyně špatný pocit, páč mi každý říká jak bude obrovská, jaký je váš názor? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Nebude, normálka.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě tedy přijde hodně velká, představa s tou dcerou je krásná, ale jestli je to i realita. Každopádně lepší víc místa než méně :-)
Odpovědět
Neviem sice ako to vyzera dispozicne, ale obyvak 12,6 je velmi malo.
Odpovědět
My mame kuchyn 10.6m2 a myslim ze je to akorad. Teda jeste na projektu. Obyvak mame 29.9 m2 vse oddelene prickou. Myslim ze zbytecne velka kuchyn na ukor maleho obyvaku.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych spíš větší obývák než obrovskou kuchyň. Dítě už mám dospělý, občas mi v kuchyni pomáhalo, ale že bychom potřebovali tak obrovský prostor, to ne
Odpovědět
souhlasim ze obyvak je maly a kuchyn zbytecne velika... my mame sice kuchyn 16m ale vc jidelny.. obyvak mame 18m a uz ted na stavbe vidim, ze je fakt maly
Odpovědět
Profilova fotka
máme 12m2 a je obrovská a obyvak 12m je hodne malo mame 40 a tak tak
Odpovědět
máme kuchyni 12m, na kuchyň (jen ten vařící, pečící, připravovací prostor) je to akorát, více by mohlo být, ale není to nutné; ale 12m na obyvák mi přijde extrémně málo =-) sice je psáno jen "stolek, gauč a TV" ale ono i na ten gauč by se vlezli jen tak 2-3 lidi :-| a návštěva bude postávat v kuchyni????
Odpovědět
Naše kuchyň má 8 m2 (dvě linky rovnoběžné), je to pro nás úplně dostatečné. Obývák s jídelním stolem má 17 m2, cca 2/5 jsou pod šikminou. Větší už by byl zbytečný, míváme velké návštěvy a všichni se vejdou. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
15m na kuchyň není mega prostor...bud v klidu...
Odpovědět
15 m je v pohodě, spíš nevím, jestli ten obývák není malý.
Odpovědět
na mě je moc malí obyvák
Odpovědět
Článek se načítá
kuchyň na mě moc velká, 12 metrů stačí bohatě...obývák naopak menší - i když popravdě, my máme na tohle vše dohromady 30 metrů a je to dobrý :))
Odpovědět
Můžeš hodit dispozici? Špatně se to takhle posuzuje, ale za mne kuchyň velka.
Odpovědět
Profilova fotka
Na můj vkus je teda taky velká a obývák malý..Na to, že když přijde návštěva nebo rodina tak většinou sedí v obýváku-teda alespoň u nás :-) ..Navíc Vaše představa se nemusí slučovat s realitou. Já třeba mamce pomáhala jen o Vánocích při pečení nebo s mytím nádobí, takže dělat velkou kuchyň kvůli představě mi přijde jako nesmysl, taky tam můžete věčně běhat sama..Ale jestli od rána do večera kuchtíte a obývák máte jen, aby jste ho měli tak ok :-)
Odpovědět
Záleží na vašem životním stylu, jak moc vaříte, pečete....ale 15m mi příjde už nepraktické-člověk se dost nalítá od jednoho konce na druhý. Já plánuju 9m2 a i tak si říkám, že se celkem nachodím :-). Hodně úložného a pracovného prostoru je určitě fajn, ale toto už se mi zdá zbytečné. Při porovnání s obývákem je to dost nepoměr, ne, že byste se tam nevlezli, ale přece jenom si člověk staví barák i proto, aby nebydlel v "panelákových klecích"-teda alespoň já :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kuchyň veliká není, jen obývák bych zvětšila.
Odpovědět
My máme kuchyň 8,3 m2 a obývák 32 m2. Můžu pouze posoudit kuchyň, protože ji mám zprojektovanou podle stávájíci a vyhovuje. Klidně si kuchyň dovedu představit těch 10m2, ale obývák menší než máme navržený né. Ale víte jak, co vyhovuje ostatním, nemusí Vám.
Odpovědět
Profilova fotka
máme obývák s kuchyní 50 m2, z toho kuchyň asi 18 m2 včetně jídelního stolu a zdá se mi to akorát. Obývák 12 m2 si nedovedu představit. V současném bytě panelák - máme 16,5 - stačí to, ale těšíme se moc do 2 x většího - prostor - vzdušnost a to jsme jen tři. Udělal bych 15 m2 co máš i s jídelnou a ten obývák zvětšil o tu jídelnu.
Odpovědět
Mi přijde dost velká no.. máme kuchyň tedy do U, necelých 10m2 a zdá se mi dost velká... Když tak nahoďte půdorys, lépe se to představuje...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?