Koupelna+WC 2,2x1,5m, máte někdo?

Profilova fotka
Máte někdo podobně malinkou koupelnu+wc? Chtěla bych tam vměstnat vanu 150cm,umyvadlo 60cm, wc.... Teoreticky se to tam vše vleze, ale trochu se bojím reality :-N Co myslíte? ;-)
Odpovědět
měli jsme, než jsme vybourali :) je to teda bez wc, pouze vana umyvadlo 2,94 x 1,55
Odpovědět
Profilova fotka
@eicul82 ahoj my máme 1,4x2,4 a máme umyvadlo, vanu, žebřík, wc a bude snad i skřínka. jukni do alba podkroví - ta fialová ..
Odpovědět
Profilova fotka
@baraz Díky moc a nebyla by nějaká komplexnější fotečka prosím už hotového prosím? :-) A tak jako dá se tam vegetovat jo? ;-) A wc máte oddělené zídkou, jestli jsem to postřehla dobře? A velikost umyvadla? Díky, díky, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nemec No těch 70cm navíc co jste měli, tak závidím :-D By bodly :-N
Odpovědět
@eicul82 koupelnu jsme hned po koupi domu vybourali, ono tam bylo 70cm navíc proti Tvé, ale dveře se otvíraly dovnitř, takže v tom prostoru stejně být nic nemohlo. naštěstí máme tyhle nudle dvě, takže v jedný bude solo záchod + pračka + bojler a v druhý sprcháč. že tam musíte nacpat ještě záchod, to nezávidím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@eicul82 ty jo ani nevím - ono je to tak malé, že tam komplexní fotka nejde :( ale jako prostor je tam krásný a opravdu se tam cítíme dobře! ano, wc je za zídkou, prostor na něj je cca šírka 90cm a hloubka nějakých 65cm - to je ta zídka. vana je ravak avokado, umyvadlo taky. myslím, že 60cm. jsme max. spokojení!
Odpovědět
Profilova fotka
@baraz prosím, prosím tak třeba 2 fotečky hotové koupelky, každá z jiného úhlu. V albu jsem našla fotky spíš ještě takové stavební, že? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Mám tak 120x300. WC (podsádrošové provedení Alcaplast), zídka, umyvadlo, skříňka vysoká a sprchový kout. Hotovo. V protější zdi proti umyvadlu vstupní dveře a vpravo vedle nich žebřinový radiátor. Boiler máme v jiné místnosti, tam by se už opravdu nevešel Malinké, ale útulné. Vanu bych asi nedával, ale to je osobní názor. Není okno, takže výjkonné odsávání je nutností.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?