Kterou vanu vybrat?

Máte nějakou? Nebo jste některou viděli naživo? Nebo nějaký jiný návrh? Max délka 150cm. Max šířka 100cm, ale lépe 95/90cm...
Odpovědět
za mňa druhá v poradí. Ostatné mi prídu veľmi úzke na dne.
Odpovědět
Měli jsme tuto (bez těch madel): https://www.siko.cz/koupelny/vany-a-v... a byla perfektní zdá se malá, ale byla akorát. (Teď plánujeme tuto: https://www.siko.cz/koupelny/vany-a-v...) Z tvého výběru si nejsem jistá, ale asi bych zkusila tu první. Nejsem si jistá tím zúžením okolo kolen u těch ostatních. A ta druhá jak tam má ty opěradla na ruce, to jsem si zkoušela v obchodě že mi to vadilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ještě nebydlíme, ale my jsme si vybrali tu první, Aquarii. Zkoušeli jsme si ji v Siku a nejvíc nám "seděla". Doporučuji si do toho Sika zajet, vlézt si do vytipovaných van a uvidíte :) (tu možnost sami nabízejí) ;-)
Odpovědět
@peggy_5 souhlasím s příspěvkem výše. Zajeďte si do nějakého koupelnového studia a vany si projděte a zkuste (normálně do nich vlezte) a sama uvidíte. Určitě se takhle naživo najde víc argumentů proč jo a proč ne, než ze samotných obrázků. Pokud máte nějakého favorita, kterého v koupelnovém studiu nenajdete, tak to prostě riskněte a nějakou vyberte. Najděte si nějaké výkresy k nim ať víte, jak jsou třeba hluboké, zkosené, atd. My třeba vybrali tuto http://www.vany-polysan.cz/vana-detai... , i když jsme možnost jí zkouknout naživo neměli. Ještě jí ale nemáme, takže nemohu hodnotit. Určitě nám ale prohlídka v koupelnovém studiu pomohla, abychom se ujistili, že tu nebo tamtu, které byly v užším výběru nechceme.
Odpovědět
@kotla je to naše favoritka... ale v siku už ji nemají, teda alespoň podle stránek už je jen v centrálním skladu, mají ji ve výprodeji.. :-( @radim83 právě, ty rohovky nikde moc nemají, z těch co tu mám jsem viděla naživo jen tu rosu, tu mají skoro všude, ale jinak je to teda bída....
Odpovědět
Profilova fotka
@peggy_5 Nám se líbila, zítra by měla být snad už usazená, tak bych ji kdyžtak vyfotila. Zkus zapátrat po netu, třeba ji objevíš i jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
@peggy_5 Ještě mě napadlo, třeba ji nemají ve skladě na místě,ale ty vany jsou zakomponovány do expozic, takže tam klidně může být :)
Odpovědět
@kotla zkusím se tam dnes ještě kouknout.. ale když bys pak byla ochotná nám ji nafotit, tak bys byla moc hodná... oni ji mají asi ve 4 různých obchodech a to jen internetových... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@peggy_5 Určitě budu fotit ještě celý dům jak nám ho předají a fotky dám sem na MS, pak Tě označím. Není problém :)
Odpovědět
ahoj, upřímně doporučuji si vanu v obchodě vyzkoušet. Mě se líbily na pohled, ale najednou do nich člověk vlezl a zjistil, že je to zúžené v oblasti boků a není to příjemné, nebo jak jsou tam tvaronavé ty područky, to mi taky nesedělo. Nakonec jsme vybrali úplně jinou a je skvělá.Z těch co tu máte se mi zdá nejlepší ta první, ale jak říkám, myslím, že stojí za to si do nich fakt v tom obchodě zkusit lehnout.
Odpovědět
@jenies asi jo, ale jak říkám, nejsou k obchodě moc k vidění, nejvíc jich mají vystavených v siku i tak jich tam mají jen pár... a navíc máme blbej rozměr těch 150x95 není moc obecně...
Odpovědět
Profilova fotka
já bych šla do nějaké se sedátkem - asi do té Rosy. Máme doma podobnou a je super...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@peggy_5 Už ji mám v albu, včera ještě nebyla usazená...ještě Tě označím ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?