Nafouknutí 2+1, jak oddělit dvě místnosti?

Dobrý večer. Nemáte nějaký tip, co s bytem 2+1(cca 65m2), kde bychom potřebovali oddělit 2 děti od sebe a stále mít místo na spaní pro sebe? Bohužel máme jen 3 okna a kuchyn by měla idealne zůstat na místě kvůli daným rozvodům. Nosná stěna bude zřejmě ta vodorovna - vede tudy nosný tram(Ale všechny mají 20cm tloušťku). Velikost mistnosti cca 14m2 kuchyn, menší pokoj 20m2, větší cca 23m2. Já už nemám žádný nápad. :/ Děkuji za jakýkoli tip.
Odpovědět
Profilova fotka
Koupit 3+1 a tohle prodat.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte jen dvě okna. Takže pokud nepřesunete svojí ložnici někam do komory bez okna, tak to nejspíš nijak neuděláte. Asi bych přemluvila děti, aby spolu vydržely a snažila se jim nějak překopat jejich pokoj
Odpovědět
Pokud je to na dlouhodobejsi reseni, tak do nejvetsiho pokoje dat kuchyn, jidelnu, obyvak. Tam by se to krasne veslo. S vodou by snad nemusel byt problem, kdyz by kuchyn mela spolecnou stenu s koupelnou.
Odpovědět
.. s tim, ze loznici by suplovala sedacka.
Odpovědět
Jedině vy musíte spát v obýváku, normálně se to tak dělá a děti oddělit clonou - paraván nebo tak něco, holt mají smůlu. Nebo do většího.
Odpovědět
Díky. Takže asi žádné čáry máry fuk a je tu pokoj "navíc" nebude :-) . Statik by asi taky neodsouhlasil další okno v přízemí, co? Nebo pretvoreni toho (180cm širokého) ve větším pokoji na 2 menší by se nelíbilo ani stavebnímu úřadu předpokládám. Stěhování asi nebude možné, ikdyz by to bylo nejjednodušší.
Odpovědět
@azsinanecovzpomenu dobrý den, byt není maličký, co znážit zazdít dveře mezi kuchyní a obývákem, na tu stěnu mezi umístit kuchyni- tak by se ani voda netáhla daleko,když se dřez umístí dobře. Místo kuchyně by pak vznikl druhý pokoj a když zbouráte t komoru vedle wc a na jejím místě uděláte dveře ( klidně zašupovací), můžene v tom velkém pokoji vyzdít malou ložnici - jen postel a stolky, tak budete mít své soukromí, sice bez okna ale s dveřmi a na přespání to stačí. Pokd to vychází metry, můžete ve vzniklé "chodbičce v pokojíčku místit vestavné skříně na vaše věci - sice dítku občas budete muset do pokoje, ale hold nic není ideální... ;-) Defacko byste neborali nic krom komory a otvoru na dveře na nenosné zdi a zazdívali, takže pouze ohláška a neměl by být problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?