Nevíte co stím?

Nevíte co stím? Rekonstruovali jsme starý záchod a prostě asi jak tam byli futra, tak tam nebyla zeď, a zbyl tam takový kousek a zedníci neví jak tam dát 5cm aby se za to zachytili futra, a ani chlap co nám objednal oblozky a dveře tak neví co stím.
Odpovědět
Jsou to tyto fotky
Odpovědět
Jakože na levé straně neni nic za co obložku chytnout? Jestli je to tak, a máte už vše obložené, tak bych tam navrtal dřevěný hoblovany hranol a obložku chytl za něj... V dřevostavbach to funguje, tak tady by mohlo taky..
Odpovědět
@rumcajk není nic a myslím že to tak i bylo protože co koukáme na fotky tak tam opravdu nic nebylo. A napadlo nás dát tam hranol, ale divime se že si stím pan co dělá oblozky a dveře několik let neporadí ani zedník nevi co stím
Odpovědět
Profilova fotka
Pětka ytong seříznout podle protější zdi bez obkladu a jedu na lepidlo od zdola nahoru 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Taky bych ten kus dozdil ytongem.
Odpovědět
@tynuska1990 Mám ytong lepený pěnou. Je počítejte, že to u zdi bude hnusný, pokud jste se stavebním otvorem na hraně. My tam máme zavřenou pračku a té to nevadí 🙂.
Odpovědět
@tynuska1990 proč vám udělali ten hnusný výkus v dlažbě? My máme taky v jedné místnosti udělané obložky tak, že z jedné strany je plochá zeď a firma s tím neměla žádný problém. Akorát je z vnitřní strany udělali tenčí. Z vnějšku jsou klasické šířky. Nikdo tam nic nepřistavoval-normálně to tam napasovali.
Odpovědět
@kekita tak to jste měli asi lepší firmu než my
Odpovědět
@tynuska1990 ale vždyť tohle není nic výjimečného, ne? Tohle ta firma musí přece řešit několikrát do měsíce. Na druhou stranu dveře byly na celé stavbě snad jediná věc, kterou bych neměnila a s firmou a cenou byla max. spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita trochu mimo téma, ale dekor a výrobca dverí? vyzerá to parádne !
Odpovědět
@josefx upřímně na té fotce je to hnusné-ve skutečnosti je to mnohem hezčí 😍 Je to dýha dub praskaný bez zatmelení prasklin a natřené osmem. Dělali to v jedné malilinkaté firmě - stolařství Křivda. Výhoda oproti velkým firmám je ta, že nemáš milion příplatků za nestandardní rozměry. A opravdu udělají cokoliv na míru. Dýhu si bere sám odněkud-dokonce nám posílal foto složenky (teda doufám že se tak jmenuje ty poskládané pásy dýhy vedle sebe)... Ale ještě ti musím říct, že to že ty dveře vypadají pěkně dělá hlavně to, že jsou bezfalcové-tchýně si nechala udělat úplně ty samé, jenom s falcem a už to není tak pěkné. To samé ještě jedni známí. Umí i vsazené sklo a posuvky. A jinak jsme chtěli sladit dýhu na skříňkách, tak ji druhý stolář vzal v Demosu a ta se s touhle nedá srovnat. Za prvé byla dražší a za druhé není pěkně sesazená a jsou přes ní pruhy.
Odpovědět
@kekita Mohu se zeptat na kolik takové klasické dveře přijdou? Včetně obložek, včetně montáže. Díky za info, klidně do SZ
Odpovědět
Článek se načítá
@rumcajk musím najít fakturu-už je máme tak cca 6 let. Ale co si pamatuju, tak dýha tady stála tenkrát tolik, co to lepší lamino u sapeli, takže jsme se moc nerozmýšleli. Ale teď si myslím že ty ceny budou několikanásobné 😞 Tchyně si je nechala dělat rok po nás a ta už to měla zdražené-falcové ji v tu dobu stály jak nás bezfalcové, takže se neodvážím ani odhadovat, kolik stojí dneska.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?