Odsavač pár bez komínu

Profilova fotka
Ahoj prosím potřebovala bych poradit. Nemáme možnost v bytě dát digestoř komínovou a tak by jsme alespoň chtěli digestoř filtrovou. Existuje nějaká jako je obrázku na filtr? Do skříňky nechceme. Na netu jsem nenašla :-| Děkuji předem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chápu dobře, že pokud je napsáno u digestoře recirkulace, je to právě na ten filtr? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nevím o tom vůbec nic. Tak se radši ptám :-)
Odpovědět
Ono to může vypadat skoro jakkoliv, třeba tady https://www.euronics.cz/jak-vybrat-di... Pointa je, že to nasaje vzduch nad sporákem, odsmradí ho (uhlíkový filtr), odtuční ho (typicky nerezový filtr) a zase ho vyfoukne někudy do místnosti. Otravné na tom je, že se ty filtry jednou za čas musí vyměnit (uhlíkový) a umýt (tukový). Jednou za čas je jednou/dvakrát do roka podle výrobce.
Odpovědět
Profilova fotka
@z_1_z děkuji za odpověď . Už se v tom teda trochu vyznám tak koukám. Chtěla jsem komínovou , ale bohužel to nejde. Tak si zase říkám že lepší ta filtrová než žádná
Odpovědět
Ale i komínová může mít recirkulaci. Proč nemůžete mít komínovou? Třeba tuto?? https://goo.gl/jJwvSV Nebo tuto?? https://goo.gl/hWAccW
Odpovědět
Profilova fotka
@dawerius ano dekuji ja uz to potom pochopila =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?